Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

shakaalexander400

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering.

Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da naboerne fra Hastrupskolen sikkert sejrede med cifrene 0-7 på banerne ved Ravnsborghallen.

Hastrupskolen ligner et godt bud på en lokal skole, der har pointialet til at komme langt i turneringen. Flere af spillerne på holdet har deres daglige fodboldgang på U17-holdet hos HB Køge, og så kan holdet endda byde på en kommende U16 Landsholdsspiller i form af Christian Enemark. Bestemt en slagkraftigt mandskab.

Torsdagens kamp mod hjemmeholdet fra Søndre Skole, blev aldrig rigtigt spændende – Hertil var de ‘Pink Djævle’ fra Hastrupskolen for stærke. Allerede tidligt i opgøret lagde gæsterne i de lyserøde spilledragter afstand til et ellers godt kæmpende hold fra Søndre Skole – Men overmagten fra naboskolen var for stor.

 

Kommende landsholds-spiller
En af de helt store oplevelser på Hastrupskolens hold er anføreren Christian Enemark, der står overfor at debuterer på U16 landsholdet i oktober. Han er en af holdets bærende kræfter, hvor han leder og fordeler på helt fantastisk vis. Yderst sympatisk og positiv – Og så får holdkammeraterne serveret den ene ‘sukkerball’ efter den anden.

Kommende U16 Landsholds-spiller Christian Enemark i aktion for Hastrupskolen (foto: Henrik Schou, Ekstra Bladet)

Kommende U16 Landsholds-spiller Christian Enemark i aktion for Hastrupskolen (foto: Henrik Schou, Ekstra Bladet)

 

Én af de spillere, der virkelig forstår at behandle disse sukkerbolde med omhu og kvalitet, er kampens fem-måls skytte Magne Krüger (også fra HB Køge’s U17 mandskab).

Også midtbanespilleren Shaka Alexander med hans fantastiske driblinger (en ny Ronaldinho måske) og den bund solide forsvarer Lukas Fylking, imponerede specielt på et tilsyndeladende særdeles stærkt skolehold.

Det bliver spændende at følge Hastrupskolens videre færd i årets Skolefodbold-turnering.

 

Foto anvendt i artiklen med tilladelse fra: Fotograf Henrik Schou (Ekstra Bladet)

 

Læs også Ekstra Bladets referat fra kampen: Magne scorede fem i røvfuld

 


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier