Hattrick af Kjær sænkende Hvidovre (WebTV)

Category: Senior - Elite 3 0

Inden årets sidste kamp på SEAS NVE Park blev Jeppe Kjær kåret som året spiller i HB Køge. Denne kåring kvitterede Kjær for ved at tegne sig for samtlige scoringer i det efterfølgende opgør mod Hvidovre.

Bare ti minutter var spillet da HB Køges topscorer sparkede bolden i nettet. Forarbejdet kom fra angrebskollega Anders Kaagh, der blokerede en clearing fra Hvidovre-keeperen. Den løse bold endte for fødderne af Jeppe Kjær, der hurtigt opfattede situationen og bragte HB Køge på 1-0.

Det var ellers Hvidovre, der var startet bedst, men efter scoringen overtog HB Køge styringen af kampen. Det var derfor ganske fortjent da Jeppe Kjær små ti minutter før pausen slap igennem for stille og roligt at lægge bolden forbi den fremadstormende keeper. 2-0.

Målet var Jeppe Kjærs 11. i sæsonen og hans 25. i alt siden skiftet fra FC Roskilde sidste år.

Efter pausen var det fortsat HB Køge der sad fint på begivenhederne, selvom gæsterne kom frem til et par chancer, der dog sjældent for alvor truede Frederik Dues mål. Han måtte dog især i et tilfælde vise klassen, da han med en fin redning forhindrede en reducering.

I stedet gjorde Jeppe Kjær i den anden ende det helt onde ved gæsterne. Anders Kaagh headede flot Kjær fri inden Kjær selv tog et par træk, rundede keeperen og scorede i det tomme net. 3-0 og hattrick. Og læg oveni det en kåring som Årets spiller i HB Køge anno 2013. Jo, det var en ganske fin eftermiddag for Jeppe Kjær.

Mod slutningen af kampen var HB Køge tættere på 4-0 end Hvidovre var på en reducering. Tættest på var afslutninger fra Jeppe Kjær og indskiftede Lee Rochester Sørensen.

 

Related Articles

Add Comment