Hattrick af Patrik sikrede Greve endnu en storsejr.

Category: Senior - Elite 9

Patrik JensenFredag aften stod Danmarksseriens første topkamp på programmet da nedrykkerne fra 2.division, SC Egedal tog imod Greve.

Begge hold må forventes, at være direkte indvolveret i kampen om den eneste billet til 2.division, og det kunne ses.

Før pausen lagde hjemmeholdet et massivt pres på Greve, der havde svært ved at finde tiden og pladsen og dermed for det meste blev farlige når bolden blev spillet langt til Christian Larsson, Rasmus Vibe og Patrik Jensen.

Efter små tyve minutter modtog Patrik Jensen(foto) netop en sådan bold og sendte den resolut på tværs til en fri Christian Larsson, der uden tøven smadrede den op i det lange hjørne uden chance for ex.Grevekeeper Nicklas Frenderup.

Ellers måtte et, kampen igennem godt fightende Grevehold, se SC Egedal sætte sig på næsten alt og det var et spørgsmål om tid før de ville få bonus ud af presset.

Efter godt en halv time lykkedes det så for hjemmeholdets topscorer, altid farlige Jimmy Mayasi i lidt for fri position, at udligne til pausestillingen 1-1.

Skal man ud fra spillet efterfølgende vurdere hvem, der brugte pausesnakken bedst, er der så absolut ingen tvivl.

Greve fik sat presset ind langt højere oppe på hjemmeholdets banehalvdel, og det var guf for Rasmus Vibe og Patrik Jensen, der diskede op med lækkerier på stribe.

Efter små ti minutter var det dog SC Egedal, der misbrugte en kæmpe mulighed for at bringe sig på 2-1, men en helt fri spiller, der ellers havde passeret Grevekeeper Frederik Ulriksen og blot manglede, at trille bolden i mål, valgte helt uforståeligt, at spille bolden videre til Jimmy Mayasi, der stod offside.

Som om det ikke var surt nok for hjemmeholdet, bragte Patrik Jensen angrebet efter Greve foran og indledte her sit helt eget show med et hattrick på 27 minutter.

Indskiftede Jonathan Melchiorsen lukkede og slukkede i slutminutterne til 1-5 efter godt forarbejde fra ligeledes indskiftede Lasse Højer.

I en ikke specielt hårdt spillet kamp, lykkedes det alligevel dommeren, at uddele seks gule kort til Grevedrengene, der så sandelig også gik til stålet med benhård fight, men aldrig over stregen.

 

Arkivfoto: Per-Hugo Clausen.

Related Articles