HB Køge har ingen konkrete bud på deres topscorer

Category: Senior - Elite 0 0

jeppekjaer400Jeppe Kjær er topscorer i 1. division og et varmt emne på transfermarkedet. Men der har ikke været nogen konkrete bud på den lynhurtige angriber, melder HB Køge.

Jeppe Kjær har været i topform for HB Køge. I efteråret blev det til 12 mål, nok til at gøre ham til topscorer i 1. division.

Og der meldes om masser af interesse for den lynhurtige angriber. Men der er ikke tikket nogen konkrete bud ind på Kjær, fortæller HBK-direktør Peter Frank.

“Der er ikke nogen konkrete forhandlinger i gang. Men jeg bliver jævnligt kontaktet af klubber, der spørger, hvad han skal koste. Men vi skal jo ikke nødvendigvis sælge. Så vi vender den om og siger, ‘hvad har I i tankerne’, og så tager vi den derfra. Der er mange henvendelser på ham”, siger Peter Frank til bold.dk.

HB Køge er langt fremme i forhandlingerne med FC Nordsjælland om et salg af den stærke midtstopper Eddi Gomes. HB Køge-chefen er ikke umiddelbart afskrækket af måske at vinke farvel til to profiler i samme transfervindue.

“Fodboldklubber i Danmark er nødt til at genere nogle indtægter, og det er en del af de helt normale procedurer at sælge engang imellem. Man skal gøre tingene på de rigtige tidspunkter, og derfor kan det være interessant at sælge spillere nu. Især fordi vi ikke har en forventning om at rykke op til sommer”, siger Peter Frank men understreger:

“Dog vil jeg sige, at der ikke er andet end syv point op. Så vi har ikke afskrevet det. Men vi bliver ikke dybt frustrerede, hvis vi ikke rykker op til juni.”

Direktøren forventer ikke at skulle hente flere spillere i januar, med mindre man sælger flere spillere.

 

Related Articles

Add Comment