HB Køge i nulløsning ved forårspremieren

Category: Senior - Elite 2

hbkoge400De fremmødte tilskurere på SEAS NVE Park fik, på en råkold marts-søndag, ingen scoringer at varme sig på ved sæsonpremieren, som var en vigtig bundkamp i landets næstbedste række, hvor Fredericia gæstede Herfølge.

HB Køge sad på spillet fra første fløjt, mens Fredericia satsede mere på omstillinger og dødbolde. Debutanten Kristoffer Munksgaard var tæt på at bringe HB Køge i front i kampens indledning, men hans lob gik på overliggeren.

Patrick Bang var tæt på for Fredericia kort før pausefløjt, men hans spark fra spids vinkel snittede overliggeren. En chancefattig første halvleg endte derfor 0-0.

Anden halvleg blev en tæt omgang med chancer i begge ender. Patrick Bang var endnu en gang tæt på, da hans forsøg blev reddet på stregen midtvejs i halvlegen. Ingen af holdene fik dog hul på bylden, og dermed endte det 0-0.

Resultatet betyder, at bundstriden nu er endnu tættere med FC Roskildes sejr oveni. HB Køge har to point ned til stregen, Fredericia har et enkelt, mens FC Roskilde kun har to point op.

 

 

 

Related Articles