HB Køge med kniven på struben fra første fløjt

Category: Senior - Elite 17

hbkoge2015Søndag eftermiddag 15. marts skydes foråret i NordicBet Ligaen (1. Division) atter i gang. For HB Køge starter sæsonen med en hjemmekamp, hvis resultat kan blive altafgørende for hvilket forår Svanerne går i møde.

Efter et (mildt sagt) noget magert efterår er HB Køge i reel nedrykningsfare fra landets næstbedste række før forårsdebuten og starten på sidste halvdel af sæsonen.

Et hurtigt kig på tabellen afslører at kampen for at undgå nedrykning står mellem de seks nederste klubber i tabellen, hvor alle herfra hurtigt kan komme i farezonen – mens de øverste seks hold i tabellen virker sikret mod nedrykning og kan holde fokus mod topstriden, hvor det ser ud til at Lyngby og Viborg måske har slået et afgørende hul til forfølgerne.

Med to sejre i forårets tre første kampe kan HB Køge hurtigt komme væk fra bundstriden (om alt ellers flasker sig), men omvendt kan det meget hurtigt blive en reel kamp for overlevelse såfremt Svanerne ikke formår at sætte point på kontoen i kampende mod bund-rivalerne fra Fredericia og FC Roskilde, samt mod Vensyssel (nr. 4).

Toppen af NordicBet Ligaen bliver ikke aktuel for HB Køge i denne sæson, dertil er der for langt op, men en pæn midter-placering i rækken er bestemt muligt såfremt foråret flasker sig noget bedre end efteråret gjorde for HB Køge.
Omvendt kan nedrykningsstregen meget hurtigt komme faretruende tæt på, såfremt foråret startes dårligt.

Det bliver spændende at følge HB Køge i dette forår, der skydes i gang med opgøret mod Fredericia i Herfølge søndag 15. marts kl. 15:00

 

 

 

 

Related Articles