HB Køge sejrede i Vejle

Category: Senior - Elite 4

philipzinckernagel400Sæsonens første sejr kom i hus for HB Køge på udebane mod Vejle fredag aften. I tredje forsøg lykkedes det altså at rive 3 point med den nye Cheftræner Henrik Pedersen offensive spillestil som truppen tydeligvis har skulle vende sig til.

HB Køges angribere Philip Zinckernagel og Brandão var kampen igennem hurtigere end Vejle forsvaret og det begynder allerede at ligne en giftig angrebsduo i Nordicbet Ligaen. HB Køge kom foran efter 28 minutter. Philip Zinckernagel sprintede fra Vejles midterforsvar og stod alene med målmanden som han passerede ved at sparke bolden mellem benene på målmanden, som i øvrigt var HB Køges tidligere målmand Morten H. Jensen.

Vejle fik dog udlignet ti minutter senere på et straffespark.
Det slog ikke HB Køge ud og kort før pausen var Brandão over en returbold og flugtede bolden i det fjerne hjørne. 1-2 og en god føring at gå til pausen med for HB Køge.

Efter pausen satte Vejle sig naturligt nok på opgøret, men effektiviteten i afslutningerne manglede og i de tilfælde hvor den var god nok klarede Mikkel Gram-Jensen, der på dagen vogtede HB Køge målet, på fornem vis.

Som det så ofte sker når modstanderen ikke formår at score, slår det andet hold kontra og i kampens overtid lukker Brandão kampen efter han forinden havde brugt sin enorme fysik på at vriste sig fri.
Dermed sejrede HB Køge 1-3 hos Vejle og hjemturen fra det Jyske en sen fredag aften blev pludselig en hel del kortere (og sikkert også sjovere).

 

 

 

Related Articles