HB Køge sendt ud af Pokalen

hbkoge-vestsj400

Superligaspillerne fra FC Vestsjælland var, i pokalturneringens 1/8-finale, søndag eftermiddag på besøg hos HB Køge på SEAS NVE PARK i Herfølge. Hjemmeholdet kunne ikke stille meget op imod overmagten fra landets bedste række og gæsterne kunne fortjent sikre sig adgangsbilletten til kvart-finalerne.

I et resultatmæssigt særdeles skidt efterår for HB Køge, hvor man for første gang i klubbens korte historie ligger i nedrykningsfare til 2. Division, var pokalturneringen et af de få lyspunkter som HB Køge satsede på skulle bringe succes til klubben.

Søndag eftermiddag (16. november) i 1/8-finalen, blev HB Køge ekspederet ud af årets turnering af FC Vestsjælland, der fortjent tog hjem fra Herfølge med en sejr på 3-0.

Blot fem minutter inde i opgøret fik vikingerne fra vestsjælland bragt sig til en tidlig førring.
Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, hvor Michael Christensen nåede højest, og den rutinerede defensivspiller pandede FCV i front.

Få minutter senere erobrede Danni König bolden og trykkede af, men skuddet brækkede forbi trekantssammenføjningen.

Kort før den halve time slog Anders Due hjørne fra højre side. Der var godt med skru i, og kuglen sejlede ind ved bageste stang. Den langsomme gengivelse viste, at Jean-Claude Bozga snittede bolden ind med hånden, men det var der ingen, der bemærkede. 2-0 ved pausen.

Fra anden halvlegs start satsede HB Køge offensivt ved at sende to angribere i spil, Nikolaj Hansen og Justin Shaibu. Svanerne lagde et fornuftigt tryk, uden at der kom de helt store chancer ud af det.

Indtil 10 minutter før tid. Her modtog Nikolaj Hansen en fin aflevering i feltet. Han tog bolden ned med låret og halvflugtede, men forsøget gik over.

Lige efter fik Peter Nymann en friløber. Han trak frækt uden om HB Køge keeper Frederik Due og trillede bolden i mål.

Det var det. FC Vestsjælland tog en stensikker 3-0-sejr over HB Køge og er videre til kvartfinalerne i pokalturneringen.

 

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier