HB Køge skuffede mod Lyngby

Category: Senior - Elite 4 0

simonrichterhbkDer bliver ingen Superliga-fodbold på SEAS NVE Park i Herfølge efter sommerpausen. Dette står nu soleklart efter at HB Køge fredag udspillede sin rolle i topkampen af 1. Division (NordicBet Liga’en), hvor Svanerne leverede en skuffende indsats og tabte 1-2 til Lyngby.

Det startede ellers ganske glimrende for HB Køge, der allerede i kampens fjerde minut bragte sig i front på en god kontra afsluttet af Simon Richter.

Førringen hold kun indtil det 18. minut hvor Lyngby’s Bror Blume udlignede med et fladt langskud og passerede Frederik Due i HB Køge målet.

Herefter stod der Lyngby på det meste og inden stadionuret havde passeret den første halve time så havde gæsterne også bragt sig i front med 1-2 på mål af Patrick Mortensen.

Trods at der fortsat resterede godt en time af opgøret, formåede HB Køge aldrig for alvor at true gæsternes førring. Der faldt ikke yderligere scoringer i kampen, hvorfor Lyngby kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret i Herfølge.

Lyngby er, modsat HB Køge, fortsat med i oprykningskampen til landets bedste række: Superliga’en.
HB Køge må indstille sig på endnu en sæson i den næstbedste række og har i de sidste kampe indtil sommerpausen reelt ikke noget at spille for.

 

 

 

Related Articles

Add Comment