HB Køge vandt intenst topbrag

hbk-horsens

HB Køge slog AC Horsens for tredje gang i sæsonen, da det blev til en hjemmesejr på 2-1 i 1. division. Anders Kaagh blev matchvinder for værterne.

AC Horsens skulle ude mod HB Køge forsøge at spille sig op på siden af Hobro på førstepladsen i 1. division.

Horsens kom til Sjælland med to sejre i ryggen, hvor Hobro blandt andet var blevet slået 2-0. HB Køge derimod skulle forsøge at slå Horsens for tredje gang i sæsonen.

Det var også HB Køge, der kom bedst fra start. Allerede efter tre minutter bragte Eddi Gomes hjemmeholdet i front, da han afsluttede efter et indlæg fra Vito Hammershøj Mistrati. 1-0 til hjemmeholdet og det lignede endnu en gang et nederlag for Horsens mod Køge.

HB Køge fortsatte presset og spillet friskt til. Dog blev det ikke til flere scoringer i en første halvleg, hvor HB Køge klart havde været bedst.

Kort inden i anden halvleg lykkedes det Horsens at svare igen. Efter et hjørnespark af Martin Retov dumpede bolden ned for fødderne af Frederik Helstrup, der sendte udligningen i kassen for gæsterne. 1-1 og fornyet håb for Horsens.

Kun otte minutter senere fik Horsens-spillere dog en spand kold vand i hovedet. På et hjørnespark kom Anders Kaagh højest og headede bolden i nettet lige foran Horsens-keeperen til 2-1.

Efter scoringen satsede Horsens mere, hvilket gav plads til Køge. Ingen af klubberne fik dog scoret, og Horsens taber altså for tredje gang i sæsonen til HB Køge.

Sejren betyder, at Horsens mister et vigtigt skridt i topstriden, mens HB Køge melder sig ind i topkampen med de tre vigtige point. Køge har nu fire point op til Horsens på andenpladsen.

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier