HB Køge vandt intenst topbrag

Category: Senior - Elite 1 0

hbk-horsensHB Køge slog AC Horsens for tredje gang i sæsonen, da det blev til en hjemmesejr på 2-1 i 1. division. Anders Kaagh blev matchvinder for værterne.

AC Horsens skulle ude mod HB Køge forsøge at spille sig op på siden af Hobro på førstepladsen i 1. division.

Horsens kom til Sjælland med to sejre i ryggen, hvor Hobro blandt andet var blevet slået 2-0. HB Køge derimod skulle forsøge at slå Horsens for tredje gang i sæsonen.

Det var også HB Køge, der kom bedst fra start. Allerede efter tre minutter bragte Eddi Gomes hjemmeholdet i front, da han afsluttede efter et indlæg fra Vito Hammershøj Mistrati. 1-0 til hjemmeholdet og det lignede endnu en gang et nederlag for Horsens mod Køge.

HB Køge fortsatte presset og spillet friskt til. Dog blev det ikke til flere scoringer i en første halvleg, hvor HB Køge klart havde været bedst.

Kort inden i anden halvleg lykkedes det Horsens at svare igen. Efter et hjørnespark af Martin Retov dumpede bolden ned for fødderne af Frederik Helstrup, der sendte udligningen i kassen for gæsterne. 1-1 og fornyet håb for Horsens.

Kun otte minutter senere fik Horsens-spillere dog en spand kold vand i hovedet. På et hjørnespark kom Anders Kaagh højest og headede bolden i nettet lige foran Horsens-keeperen til 2-1.

Efter scoringen satsede Horsens mere, hvilket gav plads til Køge. Ingen af klubberne fik dog scoret, og Horsens taber altså for tredje gang i sæsonen til HB Køge.

Sejren betyder, at Horsens mister et vigtigt skridt i topstriden, mens HB Køge melder sig ind i topkampen med de tre vigtige point. Køge har nu fire point op til Horsens på andenpladsen.

 

 

Related Articles

Add Comment