HB Køge er tæt på ny direktør

Category: Klubber, Senior - Elite 2 0

HB Køge er blot én underskift fra en ny direktør, og formand Henrik N. Andersen bekræfter også, at man formentligt går efter en ny sportsdirektør.

1. divisions-klubben HB Køge har siden sidste sæson mistet både direktør Søren Colding og sportsdirektør Per Rud, men nu er man tæt på en afløser for i hvert fald Colding.

Formand Henrik N. Andersen håber at kunne præsentere den nye chef allerede på torsdagens generalforsamling.

“Vi mangler kun en underskrift, men den får vi i morgen. Jeg ønsker ikke at kommentere på konkrete navne, men vi har fået 32 skriftlige henvendelser, og jeg har selv haft fat i fire andre. Og det bliver én af de 36 og med 98 procents sikkerhed i morgen klokken 18.00”, siger HB Køge-formanden til bold.dk.

Andersen har tidligere nedtonet behovet for en ny sportsdirektør, men det gør han ikke længere.

“Vores førsteprioritet er en ny direktør med en kommerciel baggrund, der kan videreudvikle Søren Coldings gode arbejde.”

“Vi snakker i bestyrelsen om behovet for en ny sportsdirektør. Han kommer ikke på plads i morgen, men det er muligt, at vi finder en senere.”

“Er John Faxe Jensen interessant som sportsdirektør?”

“Altså, hvis det bare et skud fra hoften, så ja selvfølgelig kunne han være det, hvis han havde lyst. Han er en spændende person med masser af byde på, og jeg tror, vi kunne lave nogle spændende ting sammen”, siger Andersen.

På direktørposten menes den tidligere Herfølge-profil Peter Frank at være et varmt emne.

Related Articles

Add Comment