HB Køge fik sæsonens første sejr (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 1 0

I sæsonens tredje forsøg kom HB Køge endelig på tavlen, da det blev til en yderst tiltrængt sejr på 2-1 over AB. Sejren kom i hus efter en dramatisk afslutning, hvor AB var tæt på at snyde hjemmeholdet.

Trods HB Køge dominans så blev der ikke scoret i kampens første halvleg, men hjemmeholdet fortsatte ufortrødent fra 2. halvlegs start, hvilket gav bonus.

Efter 63 minutters spil kunne Marc Rochester bringe HB Køge, fuldt fortjent, i front 1-0.
Det skete efter et hjørnespark, hvor Marc Rochester fra kanten af feltet sparkede bolden i nettet.

Alt tyder herefter på at HB Køge, stille og roligt, ville køre de tiltrængte 3 point i hus, men 4 minutter inde i dommerens overtid lykkedes det AB’s Thomas Juel-Nielsen at få prikket bolden i mål til reducering 1-1.
Nu lignede det pludselig en ond skæbne som HB Køge kun alt for ofte før har oplevet: Se sejren fordufte i den absolutte slutfase.

Men ikke denne gang. Blot minuttet senere (5 minutter inde i overtiden) fik Jeppe Kjær bolden sat i kassen efter et hjørnespark.
Kort efter lyder dommerens sidste fløjt, og HB Køge spillerne kan juble sammen med størstedelen af de lidt over 900 tilskurere på SEAS NVE Park.

En smal 2-1 sejr i bundstriden af 1. Division, hvor HB Køge endelig kan sætte 3 yderst vigtige point ind på kontoen. De første i dette forår, men lad os håbe at der er mange flere på vej.

 

Links:
WebTV: Se målene fra kampen og kom med i omklædningsrummet
Holdets stilling/pulje

 

Related Articles

Add Comment