HB Køge fik sejr over topholdet

Efter tre kampe i træk uden sejr, leverede HB Køge søndag eftermiddag en stor overraskelse, da holdet på Slagelse Stadion besejrede Betsafeligaens førerhold FC Vestsjælland med 2-1. 

Og det til trods for, at HB Køge med blot otte minutter tilbage at spille i, i den ordinære spille tid var bagud 0-1 og ikke på det tidspunkt lignede et hold der kunne bryde FC Vestsjællands stime af ubesejrede kampe.

Men med en indædt fight og vilje fik svanerne vendt billedet – og på et mål scoret af Anders Kaagh dybt inde i overtiden fik køgenserne sejren i hus.

Efter en start, hvor ingen af holdene rigtigt formåede at få sat gang i spillet for alvor, fik FC Vestsjælland i det 19. minut en kontra i højre side, hvor liberianske Ansu Toure blev nedlagt af Thobias Ndungu på kanten af straffesparksfeltet, og Casper Henningsen udnyttede promte den store chance fra 11-meter pletten.

I det 25. minut kom kampens indtil da bedste angreb – fra HB Køge, hvor Anders Kaagh sendte Jeppe Kjær alene med FC Vestsjællands keeper Thomas Mikkelsen der dog kom godt ud af målet og fik afværget situationen.

1-0 ved pausen efter en halvleg der startede med meget rodet spil fra begge sider, men hvor der lidt efter lidt kom mere struktur over tingene – specielt fra hjemmeholdet. HB Køge spillede generelt for langsomt og for omstændigt.

Efter en stilfærdig start på anden halvleg fik FC Vestsjælland halvlegens første store tilbud i det 53. minut, da Sladan Peric headede over efter frispark og to minutter senere var det svenske Nicolas Sandberg der sparkede over på en god chance i HB Køges straffesparksfelt.

HB Køges første gode tilbud efter pausen tilfaldt Jeppe Kjær i det 63. minut, men igen vandt FC Vestsjællands keeper duellen.

FC Vestsjælland var dog klart bedst i den periode og skabte flere gode muligheder, blandt andet til Lasse Nielsen der headede lige på Morten H. Jensen og Sladan Peric der headede snert forbi den ene stolpe.

13 minutter før tid følte HB Køge sig snydt for et straffespark begået mod Vito Hammershøy-Mistrati, men dommeren vinkede afværgende i situationen. I denne periode havde HB Køge fået presset spillet højere op på banen og FC Vestsjælland begyndte at koncentrere sig om at holde føringen. Og minuttet efter fik Jeppe Kjær en megachance da han næsten på mållinjen fik headet bolden over mål efter hjørnespark fra Bo Storm.

Jeppe Kjær fik dog taget en form for revanche minuttet senere da han fik tilkendt et straffespark som Bo Storm sendte i kassen bag Thomas Mikkelsen.

Det blev optakten til en dramatisk afslutning – og minuttet efter var Henrik Madsen tæt på at sende hjemmeholdet i front igen, men den tidligere Køge-spillers hovedstød prellede af mod overliggeren.

Jeppe Kjær med en bold der sneg sig langs mållinjen og i den anden ende minuttet senere Henrik Madsen igen var tæt på at score – men i sidstnævnte situation klarede Morten H. Jensen med en flot redning.

I første minut af tillægstiden blev HB Køge snydt for et klokkeklart straffespark da Jeppe Kjær blev revet omkuld på kanten af straffeparksfeltet af Ronnie Bentsen.

Men HB Køge fik sin revanche minuttet senere da Anders Kaagh i det 93. minut hakkede til en løs bold i feltet og bolden strøg utageligt i nettet forbi FC Vestsjællands keeper.

2-1 til HB Køge – en overraskende sejr i en kamp der ikke nåede op til de forventninger der var stillet og hvor FC Vestsjælland længe lignede en vinder – men hvor HB Køge på god fight og energi fik vendt billedet de sidste ti minutter. Det var FC Vestsjællands første nederlag i ni kampe.

 Kilde: Lørdagsavisen

 


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier