HB Køge fortsat uden sejr

Category: Senior - Elite 2 0

Seks spillerunder henne i sæsonens 1. Division, og HB Køge er fortsat uden sejr. Trods bedre spil end de seneste par kampe, så lykkedes det heller ikke på udebane mod Hobro for HB Køge, der nu må affinde sig med at ligge plaveret på en nedrykningsplads til 2. Division.

Umiddelbart ligner Superliga-nedrykkerne fra HB Køge ikke en kandidat til en hurtig retur til Superligaen. Holdet har nu i seks kampe ikke formået at smage sejrens sødme, men det til trods var træner Tommy Møller Nielsen godt tilfreds, efter 0-0-kampen ude mod Hobro.

“Det var et utrolig dejligt point – både den måde som vi fik det på, men også det at vi kommer herfra og spiller til nul, og får en succesoplevelse. Vi havde chancerne til at score, men den måde vi spillede fodbold på, den var meget, meget god”, udtalte Tommy Møller Nielsen kort efter kampen.

 

Anders Kaagh udgik med en skade
Og måske er der endnu flere problemmer i vente for hårdt prøvet HB Køge, fordi en af de eneste, der i denne sæson har formået at score mål for svanerne, nytilkomne Anders Kaagh, måtte fem minutter før slutfløjt udgå med stærke smerter i knæet.

“Han følte smerter efter en nærkamp, men det virkede ikke som et vrid og umiddelbart tror vi ikke at det er alvorligt. Anders havde dog problemer med at støtte på benet, og skulle derfor ud”, siger klubbens fysioterapeut Brian Merkel.

I forvejen tæller HB Køges skadesliste navne som: Bo Storm, Andreas Sørensen og Fabinho. Derudover ophævede man fredag samarbejdet med Martin “Polle” Christensen.

 

Lyngby venter i kulissen
Næste opgave i Betsafe-Ligaen for HB Køge ser, på papiret, heller ikke alt for nem ud. Mandag 3. september gæster topholdet Lyngby SEAS NVE Park i Herfølge, til en kamp, der altså bliver bund mod top. Inden da skal HB Køge, onsdag, lige en tur forbi Tårnby Stadion, hvor AB Tårnby er modstander i DBU Pokalens 2. runde.

 

Related Articles

Add Comment