HB Køge gafler Anders Nielsen fra FC Roskilde (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 5 0

HB Køge har sikret sig defensiv forstærkning til forårets kampe i Betsafe Ligaen. Klubben har nemlig skrevet kontrakt med FC Roskilde-profilen Anders Nielsen, der skifter til HB Køge på en fri transfer.

Anders Nielsen er oprindeligt fra Næstved, hvor han som ung midtbanespiller fik sin gennembrud inden han for seks år siden skiftede til FC Roskilde. Her blev venstrebenede Anders Nielsen omskolet til back, og har siden udviklet sig til en af profilerne på holdet, som han har spillet næsten 150 kampe for.

“Jeg ser frem til dette skift, og er sikker på jeg kan udvikle mig endnu mere i HB Køge. Ambitionerne er selvfølgelig at skulle spille med i toppen af rækken. Hele set-uppet er langt større i HB Køge, og det er klart det der tiltaler mig. At presset på en klub som her er større end i FC Roskilde passer mig enormt godt. Med 142 divisions kampe føler jeg også at jeg kan bidrage med en masse rutine, på et ellers ungt hold”, udtaler Anders Nielsen i forbindelse med skiftet.

HB Køges sportsdirektør Per Rud er naturligvis tilfreds med at det er lykkedes at hente Anders Nielsen til klubben.

“Han er en dejlig type – hurtig, teknisk god og så går han til stålet. Han er fortrinsvis venstre back, og når vi henter Anders ind, så er det simpelthen fordi vi fik muligheden for at hente en spiller, som vi gerne ville have i flere år. Anders vil få en god tid her i HB Køge”, udtaler Rud.

Anders Nielsen vil i HB Køge spiller med nummer 23 på ryggen.

 

WebTV:

Se Anders Nielsen præsentere sig selv som ny mand i HB Køge truppen.

Klik på billedet eller her for at se videoen.

 

 

Related Articles

Add Comment