HB Køge giver kontrakt til Saric

Category: Senior - Elite 3 0

HB Køge og angriberen Nikola Saric er blevet enige om en kontrakt, der gælder frem til 2014. Aftalen blev underskrevet torsdag eftermiddag efter Nikola i en længere periode har trænet hårdt for at genopbygge formen.

“Jeg har siden jeg forlod klubben været i løbende kontakt med Per Rud, og derfor var det også oplagt at komme hjem og træne med, da problemerne opstod i Hajduk. HB Køge gav mig muligheden for at træne med, og hurtigt blev jeg overbevist om, at det rigtige for mig ville være at fortsætte her. Vi har dog ikke haft hastværk med at skrive kontrakt, da jeg var langt efter formmæssigt, så i stedet lavede vi et ekstra hårdt program til mig, og nu hvor jeg er ved at være der, har vi så fået papir på hinanden”, fortæller Nikola Saric.

“Det er en fornøjelse at være her i HB Køge – og selvom det selvfølgelig overhovedet ikke kan sammenlignes med Liverpool, så er jeg fuldstændigt overbevist om, at jeg igen vil finde fodboldglæden, og sikker på at jeg får en god tid sportsligt her. Der er nogle pragtfulde mennesker her i klubben, og vi har et rigtig fint hold”, siger Saric.

Offensivspilleren blev i januar løst fra sin kontrakt med kroatiske Hajduk Split efter økonomisk tumult i klubben. Nikola kom til Hajduk Split efter 3 år i mægtige Liverpool FC. Det første år i den engelske storklub var præget af skader, mens de to sidste år gav masser af spilletid på reserveholdet, men altså aldrig debut. Nu trænger Nikola til at få ro på og fokusere på at komme i form og præstere for HB Køge.

Saric overtager Makienoks trøjenummer
I HB Køge er der tålmodighed med Nikola. Det fortæller sportsdirektør Per Rud.

“Selvom Nikola har overtaget trøjen efter Simon Makionok, så er han en helt anden type som fodboldspiller, og vi har den tid, som er nødvendig før Nikola for alvor kommer til at præstere for os. Nikola har nogle helt enestående kvaliteter i omgangen med bolden. Hans førsteberøring, vending med bolden og driblinger er efter danske forhold yderst sjældne. Så kreativ en spiller, skal vi selvfølgelig have på papir her”, fortæller Rud.

“Nu gælder det om for Nikola at komme i topform, og så regner vi med at Saric senest efter sommerferien vil folde sig helt ud, fortæller Rud, der sammen med resten af trænerstaben har tålmodighed med Saric, og altså fortsat på at få ham i topform, før han eventuelt kommer i betragtning til Superligafodbold”.

Nikola Saric vil i HB Køge optræde med trøje nummer 9.

Related Articles

Add Comment