HB Køge har forlænget lejeopholdet med Andreas Baes

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge har forlænget lejeaftalen med FC Københavns unge midtbanespiller Andreas Baes, så han også er at finde i 1. divisionsklubben i foråret.

Et succesfuldt lejeophold i 1. division er blevet forlænget for FC Københavns 19-årige midtbanespiller Andreas Baes, der fortsætter i HB Køge på en aftale, der gælder for resten af sæsonen.

“Det har været vigtigt for os at få forlænget lejeaftalen med Andreas. Han kom fra U/19-fodbold i FC København, men har på overbevisende vis taget skridtet til seniorniveauet. Vi har gennem hele efteråret haft en god og tæt dialog med både Baes og FCK og vi er begejstrede for at vi er blevet enige om en forlængelse af aftalen”, siger sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Andreas har fået masser af spilletid her. En dejlig pres- og erobringsspiller, som gennem masser af spilletid her i HB Køge naturligvis som ung spiller flytter sig i en endnu mere positiv retning. Vi tror meget på Andreas, og glæder os over, at FC København sammen med os har set fordelene i dette samarbejde”, fortæller Rud til HBKoge.dk.

“Jeg er glad for den nye aftale. Jeg har i det første halve år i klubben rykket mig meget både på og udenfor banen, og jeg ser meget frem til at kunne være en del af holdet de næste seks måneder. Jeg håber og tror, at vi efter den dårlige sæsonstart kan komme rigtig stærkt igen og måske blande os i toppen, hvis vi formår at få en god start. Alt i alt så er jeg rigtig glad for den nye aftale, fordi jeg synes, at jeg er faldet rigtig godt til og trives i miljøet og samtidig kan det være med til at udvikle mig yderligere”, supplerer Baes.

19-årige Baes spillede 19 kampe for HB Køge i efteråret.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment