HB Køge har forlænget med Justice John

Category: Senior - Elite 2 0

HB Køge har givet nigerianske Justice John en ny kontrakt, der gælder for hele 2013.

Justice John Erhenede fortsætter i HB Køge, oplyser klubben fra Betsafe Ligaen.

Den nigerianske angriber kom til HB Køge på en kortvarig kontrakt i oktober og nåede at spille tre kampe for Superliga-nedrykkerne og blev matchvinder i 1-0-sejren over Vejle Boldklub Kolding den 18. november.

Nu har parterne valgt at forlænge samarbejdet med en ny kontrakt, der gælder for hele 2013.

“Jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet med at nå vores mål, ligesom jeg håber at udvikle mig endnu mere som fodboldspiller. Jeg er på den korte tid, jeg har været i klubben, allerede faldet rigtig godt til – og jeg nyder at være en del af det her projekt”, siger 26-årige John, der har en fortid i FC Midtjylland, Vejle, Kolding FC og Hobro.

HB Køges sportschef Per Rud glæder sig over aftalen.

“Vi har kun i brudstykker set de kvaliteter, som Justice besidder. Vi gav ham en række kampe til at vise, at han var ovre alle de skader, som har holdt et åbenlyst talent tilbage. Hos os har han trænet kontinuerligt og godt, men han kom til os uden grundtræning og helt uden kamptræning. Nu får han lejlighed til at træne hårdt igennem en opstart, og så kommer han til at overbevise. Justice er driblestærk, har enorm speed og løbevilje, og de tre faktorer gør ondt på modstanderne”, siger han.

John og HB Køge overvintrer på syvendepladsen i Betsafe Ligaen.

Kilde: bold.dk

 

 

 

Related Articles

Add Comment