HB Køge har ikke forventninger om oprykning

Category: Senior - Elite 1 0

Et flot efterår får ikke HB Køge til at satse alt på oprykning til Superligaen. Direktør Peter Frank understreger, at man er i en opbygningsfase.

HB Køge skiftede i sommer meget ud i spillestaben, mens en række unge navne kom til. Svanerne har dog klaret sig flot i efteråret, hvor man længe var at finde i den absolutte top.

“Vi skiftede i sommer rigtig, rigtig mange spillere, og det er jo ikke ligefrem en yndlingsposition at stå i for et trænerteam. Men de har præsteret flotte resultater med de spillere, der blev hentet ind, og de spillere, der var her i forvejen”, siger direktør Peter Frank til bold.dk.

“Vi må kender vores rolle i fødekæden. Situationen i januar kan igen bliver, at vi mister en række spillere, og så må starte forfra. Det er ikke det optimale, men det kan ende sådan.”

Det fine efterår har ført til en sjetteplads ved vinterpausen, blot syv point fra en oprykningsplads i rækken.

“Jeg har ikke nogen formodning og forventning om, at vi skal rykke op til sommer. Vi er mange hold inden for få point, men realistisk set kan jeg ikke se, at vi skal gå efter en oprykningsplads”, siger Frank.

“Vi har syv point op, så selvfølgelig kan det lade sig gøre, men det vil absolut ikke være en katastrofe, hvis ikke vi rykker op. Vi er ved at bygge noget op, både spillemæssigt men også når det kommer til organisationen omkring klubben.”

“Alle de der ting vil vi gerne have på plads, før vi begynder at snakke Superliga. Det skulle gerne være sådan, at når vi rykker op næste gang, så er vi klar til at blive deroppe, i stedet for med det samme at rykke ned igen.”

Direktøren understreger dog, at man gerne takker ja til en oprykning, skulle det ende sådan i foråret, men det er ikke klubbens mål i denne sæson.

Related Articles

Add Comment