HB Køge har ikke forventninger om oprykning

Et flot efterår får ikke HB Køge til at satse alt på oprykning til Superligaen. Direktør Peter Frank understreger, at man er i en opbygningsfase.

HB Køge skiftede i sommer meget ud i spillestaben, mens en række unge navne kom til. Svanerne har dog klaret sig flot i efteråret, hvor man længe var at finde i den absolutte top.

“Vi skiftede i sommer rigtig, rigtig mange spillere, og det er jo ikke ligefrem en yndlingsposition at stå i for et trænerteam. Men de har præsteret flotte resultater med de spillere, der blev hentet ind, og de spillere, der var her i forvejen”, siger direktør Peter Frank til bold.dk.

“Vi må kender vores rolle i fødekæden. Situationen i januar kan igen bliver, at vi mister en række spillere, og så må starte forfra. Det er ikke det optimale, men det kan ende sådan.”

Det fine efterår har ført til en sjetteplads ved vinterpausen, blot syv point fra en oprykningsplads i rækken.

“Jeg har ikke nogen formodning og forventning om, at vi skal rykke op til sommer. Vi er mange hold inden for få point, men realistisk set kan jeg ikke se, at vi skal gå efter en oprykningsplads”, siger Frank.

“Vi har syv point op, så selvfølgelig kan det lade sig gøre, men det vil absolut ikke være en katastrofe, hvis ikke vi rykker op. Vi er ved at bygge noget op, både spillemæssigt men også når det kommer til organisationen omkring klubben.”

“Alle de der ting vil vi gerne have på plads, før vi begynder at snakke Superliga. Det skulle gerne være sådan, at når vi rykker op næste gang, så er vi klar til at blive deroppe, i stedet for med det samme at rykke ned igen.”

Direktøren understreger dog, at man gerne takker ja til en oprykning, skulle det ende sådan i foråret, men det er ikke klubbens mål i denne sæson.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier