HB Køge hjalp Vestsjælland tættere på Superligaen

Category: Senior - Elite 1 0

Med en 1-0 sejr i Herfølge over HB Køge mangler FC Vestsjælland nu blot en enkelt sejr mere, før oprykningen til Superligaen er i hus.

FC Vestsjælland har i det meste af foråret været i spidsen i kampen om oprykning til Superligaen. I onsdages snublede man dog hjemme mod Viborg, der vendte 0-2 til 3-2, så FCV skulle hente revanche i søndagens udekamp mod HB Køge.
Netop Viborg sikrede sig søndag den ene oprykningsplads til Superligaen.

Første halvleg i det sjællandske opgør blev ikke noget at skrive hjem om. Gæsternes bedste mulighed tilfaldt Thiago Pinto Borges, der ikke fik ram på et ellers fint indlæg, mens HB Køge heller ikke havde meget at byde på.

Et kvarter inde i anden halvleg kom forløsningen for FCV. Et langt indlæg havnede bagest i feltet hos Henrik Madsen, der sparkede mod mål. Han passerede Frederik Due, der vogtede målet for HB Køge, og en meter fra stregen drejede Nicolas Sandberg så bolden i nettet.

Blot to minutter efter burde HB Køge have udlignet. Efter lidt klumpspil havnede bolden hos Anders Kaagh, der fra en mesters afstand fyrede af, men Thomas Mikkelsen hev en stærk refleksredning op af posen.

I kampens slutfase pressede HB Køge på, men som så ofte før var Vestsjællands defensiv stabil, ligesom Mikkelsen snuppede et godt forsøg fra Jeppe Kjær. 1-0 holdt derfor hjem, og det betyder at vestsjællænderne nu har to chancer for at sikre oprykning.

 

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment