HB Køge kede af at miste Morten Haastrup

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge har sagt farvel til fire spillere – heriblandt keeper Morten H. Jensen, som ifølge sportsdirektør Per Rud har prioriteret forkert.

Nedrykkerne HB Køge sagde farvel til fire spillere, da man forleden spillede sin sidste kamp i Superligaen i denne omgang. Heriblandt førstekeeper Morten H. Jensen, som har valgt at takke nej til en forlængelse og søge videre i karrieren.

“Morten har jo ligesom bare altid været her, og det bliver derfor fuldstændigt vanvittigt, at han pr. 1. juli ikke længere er en fast bestanddel af SEAS-NVE Park, hvor han nærmest har været at regne som inventar som eksempelvis boderne eller grønsværen”, siger sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside og tilføjer:

“Morten har valgt at prøve andre udfordringer – og det er vi meget kede af. Vi synes, at Morten har prioriteret forkert, men vi vil altid bakke ham op, for Morten har knoklet hver eneste dag, og har taget alle med storm hver dag året rundt fra jeg så ham første gang som 13-årig. Jeg vil personligt komme til at savne ham, og kan ikke takke ham nok på klubbens vegne for hans tid her”.

Også forsvarsspillerne Thomas Sørensen og Kristian Geertsen samt midtbanespilleren Lasse Kronborg forlader HB Køge ved kontraktudløb. Sidstnævnte har allerede skrevet med Vejle Boldklub Kolding.

 

Kilde: bold.dk

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment