HB Køge kørte Højby IF over

Category: Senior - Elite 10 0

HB Køge spillede mandag, 2. pinsedag, sin anden af ialt tre opvisningskampe hos netværksklubberne inden spillerne sendes på sommerferie.

arkivfoto

300 tilskuere havde denne solrige pinsedag fundet vej til Højby Stadion, da HB Køge lagde vejen forbi til en opvisningskamp mod det til dagen forstærkede Serie 4-mandskab.

HB Køge stillede i stærkeste opstilling og på trods af at sæsonen er slut for HB Køges vedkommende, så blev der ikke taget let på kampen.

Da HB Køge i sidste uge gæstede Svinninge var en stor del af trænerstaben også på banen i løbet af kampen, men i mandagens kamp mod Højby If var det kun målmandstræner Lars Bjerring der kom i aktion – udover førsteholdets spillere naturligvis.

Kampen sluttede med en sejr på 8-2 til HB Køge.

Efter kampen var der spisning i Højby IF, der havde stablet et virkelig flot arrangement på benene.

Målscorerne for HB Køge, der førte 4-0 ved pausen var Marcel Rømer 2, Marc Rochester Sørensen, Tobias Thomsen, Martin Christensen, Stefan Hansen samt Simon Richter og Morten Jensen, begge på straffespark.

Onsdag den 30. maj kl. 19.00 går det løs på Kværkeby Stadion mod et kombineret hold fra Kværkeby, Benløse og Vetterslev.

Kilde: Lørdagsavisen

 

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment