HB Køge kravler op i tabellen

Category: Senior - Elite 7 0

Betsafeliga: Det er ikke længe siden at HB Køge var bundprop i landets næstbedste række, men Per Frandsen og co ser ud til at have fået vendt bøtten for svanerne, der nu langsomt kravler op i tabellen. I forgangne weekend blev det til endnu en sejr. Denne gang hjemme mod FC Fyn.

HB Køges angribere leverede varen, da holdet hjemme i Herfølge skulle forsøge at fortsætte den seneste tids optur mod bundholdet fra FC Fyn.
Lars Brøgger og Anders Kaagh sørgede med et mål hver for en sikker 2-0 sejr til hjemmeholdet, som dermed fortsætter turen op gennem rækken efter den svage sæsonstart.

Lars Brøgger stod for det første mål efter 20 minutter, og denne stilling holdt frem til få minutter før tid, da Anders Kaagh fordoblede føringen med sit mål, der i øvrigt bragte ham op på syv sæsonscoringer, hvilket placerer ham som nr. fire på topscorerlisten.

Med sejren er HB Køge nu på syvendepladsen i 1. division med ni point op til førerholdet Lyngby. I næste weekend venter en ny hjemmekamp – denne gang mod Vejle.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk
Foto: JCJ, Lørdagsavisen.dk

 


Related Articles

Add Comment