HB Køge kunne ikke stoppe Hobro

Category: Senior - Elite 1 0

SEAS NVE Park i Herfølge lagde mandag aften græs til HB Køge’s besøg af topholdet Hobro i landets næstbedste række. Desværre formåede HB Køge ikke at byde topholdet op til dans for alvor.

HB Køge bød ellers velkommen tilbage til Eddi Gomes, Morten Karlsen og Lee Rochester, der alle var tilbage efter overstået karantæne og gik direkte ind i start-11’eren.
Hobro stillede i velsagtens stærkeste opstilling med den undtagelse, at Ruben Nygaard spillede venstrekant i stedet for den skadede Mathias Bersang.

Hobro startede friskt, og allerede i kampens andet minut var store Mads Justesen tæt på med en afslutning fra kort afstand, men Frederik Due var på plads i HBK-målet med en stor redning.
Men fem minutter senere kunne Due intet stillede op. På et frispark langt udefra huggede Kasper Fisker til, og bolden tordnede op i det lange hjørne. 1-0 til Hobro.

Herefter gik Hobro lidt ned i kadence. HB Køge lagde et fint pres og dominerede fysisk, men der var langt mellem de åbne målchancer. Der blev ikke scoret yderligere inden pausen.

I anden halvleg fortsatte HB Køge med et lille overtag. Efter seks minutters spil kom man tæt på udligningen. Lee Rochester trykkede af, men overliggeren reddede for Hobro.

Men herefter formåede HB Køge ikke at omsætte overtaget til noget fornuftigt, og det meste af resten af anden halvleg gik op i lange bolde, fysiske dueller og fejlafleveringer.

Hobro forsøgte sig sporadisk med kontraangreb, men også her manglede præcisionen. Indtil i overtiden. Her slap Mads Hvilsom af sted, og han omsatte friløberen til 2-0. Det var hans sjette sæsonmål.

Related Articles

Add Comment