HB Køge måtte nøjes med et enkelt point

Category: Senior - Elite 3 0

Per Frandsens tropper hos HB Køge kunne desværre ikke følge den flotte start mod Lyngby op, da holdet i sæsonens andet opgør var på udebane mod oprykkerne fra Marienlyst.

Rødt kort til Eddi Gomes og blot et enkelt point på kontoen for resultatet 1-1, dette var det sørgelige udbytte for HB Køge efter “togtet” til oprykkerne fra Marienlyst.

HB Køge startede opgøret bedst og var spildominerende uden dog at virke impornerende, og helt uden samme flow og farlighed i angrebene som ved premieren mod Lynby.

Efter 27 minutters spil lykkedes det dog HB Køge at komme i front på mål af Vito Hammershøy-Mistrati, der efter en flot et-to-kombination med Jeppe Kjær tippede bolden over Marienlyst-keeperen og i mål.

Men hjemmeholdet øjnede chancen for point efter at HB Køge havde fået udvist Eddi Gomes i 2. halvleg, og efter 75 minutters spil blev forsvaret hos HB Køge spillet tyndt og Marienlyst fik reduceret ved Mads Overgaard.

Selvom det var HB Køge, der pressede mest på i slutfasen så kom der altså ikke flere scoringer og svanerne måtte derfor (noget skuffende) rejse hjem med blot det ene point i bagagen.

Næste opgave for HB Køge bliver søndag 11. August hvor FC Fredericia gæster SEAS NVE Park i Herfølge. Lad os håbe at HB Køge genfinder takterne fra Lyngby-kampen igen til dette opgør.

Related Articles

Add Comment