HB Køge nederlag til Esbjerg

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge fik en skidt generalprøve, da de på Ravnsborg-banerne måtte se sig slået med 2-0 af Esbjerg. Den tidligere holdkammerat Sebastian Andersen åbnede scoringen for gæsterne.

 

Der var duel mellem nedryknings- og oprykningskandidater, da HB Køge lørdag spillede generalprøve før forårspremieren i Superligaen. Svanerne tog imod Esbjerg, der til gengæld ved vinterpausen fører an i 1. division.
Kampen var iøvrigt åbningen på årets reserveholdsliga.

Efter en første halvleg, der bølgede frem og tilbage, og hvor især Fabinho var farlig foran gæsternes mål, sluttede Esbjerg bedst af. Vestjyderne brød igennem på venstrekanten, hvorfra bolden blev sendt ind til den tidligere Herfølge-spiller Sebastian Andersen, der gjorde det til 1-0.

Kort efter pausen blev føringen så fordoblet, da unge Mikkel Agger viste skarpheden. Så var det opad bakke for HB Køge, der trods et par fine afslutninger ikke formåede at få skudt hul på Lars Winde.

HB Køge må derfor gå ind til foråret med et nederlag i bagagen, mens Esbjerg fem uger før deres forårsstart ser ud til at være i glimrende form.

 

Fotos fra kampen: 

Se billeder fra opgøret på vores søstersite: PICpower.dk

 

Related Articles

Add Comment