HB Køge også lun på kunstgræs

HB Køges sportsdirektør Per Rud vil hellere spille på kunstgræs frem for dårlige græsbaner.

HB Køge kan blive den næste klub i Superligaen efter FC Nordsjælland, der får kunstgræs på hjemmebanen.

Sportsdirektør i HB Køge, Per Rud, mener ikke, at Køge kommune bruger nok ressourcer på at pleje den nuværende græsbane på hjemmebanen SEAS-NVE Park i Herfølge.

“Hvis vi gerne vil præsentere et flot produkt for tilskuerne, så kniber det under de ordninger, der er i dag. Derfor overvejer vi også kunstgræs”, fastslår Per Rud.

“I dag er det sådan, at det i mange klubber er et kommunalt anliggende at holde banen ved lige, og det er kommunerne, lidt frækt sagt, ikke gearet til”.

“De skelner ikke synderligt mellem en opvisningsbane og banen i en serie 4-klub”, forklarer sportsdirektøren.

Selv om Per Rud er tilhænger af græs, så er uplejede græsbaner ikke sagen.

“En dårlig bane giver dårligt spil. Så det vil blive mere seværdigt med kunstgræs”.

“Mange fodboldfolk er sikkert traditionsbundne og ser helst, at vi spiller på græs, men vi skal hele tiden gøre noget for at fremme produktet, og kunstgræs kunne løfte niveauet og give tilskuerne en bedre oplevelse”, mener Rud.

En kunstgræsbane kan hurtigt blive virkelighed i HB Køge, der på sigt gerne vil have en ny hjemmebane med græs.

“Vi arbejder på at flytte væk fra SEAS-NVE Park og gerne ind på et nyt stadion med græs og på nogle andre ordningerne end i dag”.

“Jeg kunne sagtens se et scenarium, hvor vi indtil da spiller på kunstgræs. Dermed ikke sagt, at vi gør det per 1. juli”, fastslår Per Rud.

Fra næste sæson er det muligt for superligaklubberne at spille på kunstgræs og FC Nordsjælland har allerede annonceret, at græsset i Farum Park må vige pladsen for kunstgræs.

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier