HB Køge også lun på kunstgræs

Category: Klubber 4 0

HB Køges sportsdirektør Per Rud vil hellere spille på kunstgræs frem for dårlige græsbaner.

HB Køge kan blive den næste klub i Superligaen efter FC Nordsjælland, der får kunstgræs på hjemmebanen.

Sportsdirektør i HB Køge, Per Rud, mener ikke, at Køge kommune bruger nok ressourcer på at pleje den nuværende græsbane på hjemmebanen SEAS-NVE Park i Herfølge.

“Hvis vi gerne vil præsentere et flot produkt for tilskuerne, så kniber det under de ordninger, der er i dag. Derfor overvejer vi også kunstgræs”, fastslår Per Rud.

“I dag er det sådan, at det i mange klubber er et kommunalt anliggende at holde banen ved lige, og det er kommunerne, lidt frækt sagt, ikke gearet til”.

“De skelner ikke synderligt mellem en opvisningsbane og banen i en serie 4-klub”, forklarer sportsdirektøren.

Selv om Per Rud er tilhænger af græs, så er uplejede græsbaner ikke sagen.

“En dårlig bane giver dårligt spil. Så det vil blive mere seværdigt med kunstgræs”.

“Mange fodboldfolk er sikkert traditionsbundne og ser helst, at vi spiller på græs, men vi skal hele tiden gøre noget for at fremme produktet, og kunstgræs kunne løfte niveauet og give tilskuerne en bedre oplevelse”, mener Rud.

En kunstgræsbane kan hurtigt blive virkelighed i HB Køge, der på sigt gerne vil have en ny hjemmebane med græs.

“Vi arbejder på at flytte væk fra SEAS-NVE Park og gerne ind på et nyt stadion med græs og på nogle andre ordningerne end i dag”.

“Jeg kunne sagtens se et scenarium, hvor vi indtil da spiller på kunstgræs. Dermed ikke sagt, at vi gør det per 1. juli”, fastslår Per Rud.

Fra næste sæson er det muligt for superligaklubberne at spille på kunstgræs og FC Nordsjælland har allerede annonceret, at græsset i Farum Park må vige pladsen for kunstgræs.

 

 

Related Articles

Add Comment