HB Køge profil kigger opad

Category: Senior - Elite 1 0

Efter en forfærdelig sæsonstart er HB Køge kommet i gang, og det glæder angriberen Anders Kaagh, der vil blande sig i den sjove ende af 1. division.

HB Køge vandt ikke i de ni første runder af 1. division, men siden er det blevet til fire sejre i de seneste syv kampe, og svanerne er fløjet op over nedrykningsstregen.

Senest blev topholdet FC Vestsjælland nedlagt med 2-1 på en scoring til allersidst af målfarlige Anders Kaagh, der nu dufter blod.

“Betsafe Ligaen er en sjov størrelse i år. Alle kan slå alle, og vi ser temmelig mange resultater, der er svære at forudsige. Nu slår vi jo FC Vestsjælland, men de er et godt eksempel på, hvor langt man kan komme, hvis man rammer en stime uden nederlag. Selvom vi fik en elendig start, så kan vi med en lille stime uden nederlag, hurtigt blande os i den sjove ende, hvor man kun behøver at se opad”, siger Anders Kaagh til HB Køges hjemmeside. HB Køge har på ottendepladsen ni point op til Lyngby, der er på andenpladsen i rækken. Der er 11 point op til førerholdet FCV.

 

Kilde: bold.dk

 


Related Articles

Add Comment