HB Køge-profil: Skal rykke tættere sammen

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køges Andreas Sørensen fik comeback søndag, men kunne ikke forhindre endnu et nederlag. Nu skal de rykke tættere sammen i bussen, lyder det.

 

Superliga-nedrykkeren HB Køge har haft en svær tid i Betsafe Ligaen, hvor niende spillerunde kastede det femte nederlag af sig, da man tabte i Skive. Og det var selvom at Andreas Sørensen gjorde comeback efter en længere skade.

“Jeg er lidt fortvivlet lige nu. Jeg er glad for at være tilbage, og jeg synes egentlig, at vi spiller en okay kamp og kommer frem til de chancer vi skal, men så laver vi bare nogle fejl de forkerte steder på banen, og det koster to mål”, siger forsvarsspilleren til klubbens hjemmeside.

Andreas Sørensen har dog troen på, at holdet nok skal finde bedre takter frem i fremtiden og komme væk fra den sidsteplads, som de i øjeblikket sidder tungt på.

“Jeg er ikke i tvivl om at kvaliteten er der på det her hold. Nu kan vi bare ikke længere bruge undskyldningen om at vi skal bruge tid på at spille os sammen. Nu har vi haft ni kampe, og nu må vi rykke lidt tættere sammen i bussen, kæmpe for sagen og jeg er sikker på at vi nok skal få tre point, men lige nu er det tungt”, siger Sørensen.

HB Køge møder i næste runde Brønshøj på hjemmebane. Den kamp spilles på søndag i Herfølge.

 

Kilde: Bold.dk 

Related Articles

Add Comment