Hb Køge reserver pressede FC København

Category: Senior - Elite 3 0

HB Køge reserverne leverede, mandag eftermiddag i reserveligaen, en rigtig fin indsats mod et stjernespækkede FC København mandskab.

Det var et FC København mandskab, der stillede op med velkendte profiler som bl.a. Vingaard, Stadsgaard, Bengtsson, Claudemir og Santin.

Lars Bjerrings tropper havde lånt en del spillere udefra, da både HB Køges U17 og U19 i denne uge er på besøg i Excelsior i Holland. To af prøvespillerne, Justice John Ernhede, der senest har optrådt for Hobro, og den tidligere litauiske ungdomslandsholdspiller Gabrielus Zagurskas, spillede begge en time indtil kræfterne slap op. De to offensive kanter fik vist sig frem, og leverede sammen med flere andre spillere en god indsats.

FC København sad på spillet, men der blev kæmpet bravt, og hele tiden forsøgte det unge HB Køge mandskab at spille sig ud af problemerne i stedet for at losse, og det var bestemt en seværdig kamp, hvor HB Køge faktisk sluttede kampen bedst.
Undervejs havde FC København to skud på stængerne, men et stærkt forsvar og målmand holdt HB Køge inde i kampen.

“Det var en fin kamp. FCK er et rigtig godt hold. Vi havde lidt udfordringer med at stille hold i dag, men jeg synes, at vi gør det rigtig godt. Alle gutterne arbejder rigtig, rigtig godt. Selvfølgelig kan vi ikke være tilfredse med at tabe, men jeg synes, at drengene fortjener stor ros”, sagde målmands- og reserveholdstræner Lars Bjerring efter kampen ifølge HBKoge.dk

 

 

Related Articles

Add Comment