HB Køge reserverne slog Brøndby

Category: Senior - Elite 4 0

Der var en del lyspunkter, da HB Køges hold i Reserveligaen tirsdag eftermiddag mødte Brøndby IF’s ditto på Køge Stadion.

 

Kampen blev en sportslig opmuntring til HB Køge, der efter en fin indsats vandt kampen med 2-1 over et Brøndby IF hold, der bestod af en lang række af klubbens Superligaspillere.

Træner Auri Skarbalius havde således valgt at give navne som Dario Dumic, Daniel Stenderup, Anders Randrup, Mike Jensen, Mikkel Thygesen, Brent McGrath og Martin Albrechtsen en ekstra kamp i benene her under landskampspausen.

Det var ikke kun sejren på 2-1 som var en opmuntring. Fra sin plads på tribunen kunne cheftræner Per Frandsen glæde sig over, at de skadede Andreas Sørensen og Bo Storm begge var med fra start. Bo Storm fik de første 45 minutter, mens Andreas Sørensen spillede lige godt en time.

Det unge HB Køge mandskab, der som nævnt leverede en rigtigt lovende indsats, kunne gå til pause foran 1-0 på et mål scoret efter 21 minutters spil af Nicolai Riise Madsen efter hjørnespark.

Efter godt et kvarters spil i anden halvleg udlignede Mikkel Thygesen for gæsterne, men der gik kun yderligere tre minutter, før HB Køge igen tog føringen. Oliver Jørgensen sendte på flotteste vis et frispark op i det ene målhjørne.

Brøndby IF var tæt på udligning flere gange mod slutningen – bl.a. fik Mike Jensen en scoring underkendt for off-side – men i Frederik Due havde HB Køge en meget velspillende målmand, der hev to-tre mesterlige redninger ud af ærmet og dermed havde en stor andel i den lidt overraskende 2-1 sejr.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment