HB Køge sænket til sidst i tam affære

Category: Senior - Elite 1 0

Superligasæsonens næstsidste spillerunde bød bl.a. på et opgør på Nordjysk Arena i Ålborg mellem hjemmeholdet AaB og HB Køge.

arkivfoto

Kampen havde placeringsmæssigt størst betydning for hjemmeholdet, der med en sejr fortsat kunne holde liv i håbet om at slutte på 6. pladsen i ligaen, og dermed bl.a. få en ekstra hjemmekamp ind i næste sæsons program. For allerede nedrykkede HB Køge gjaldt det om at vise flaget og gøre en god figur.

6.710 tilskuere havde indløst billet til kampen, men de fleste fortryder nok bagefter at de ikke blev hjemme for at nyde det herlige forårsvejr. For kampen var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Faktisk en ørkenvandring med ganske få oaser i form af enkelte målchancer – flest til hjemmeholdet, der vandt kampen med 1-0 på et mål scoret på straffespark fire minutter før tid.

Første halvleg bød kun på ganske få chancer. Faktisk havde HB Køge den største, da Nicolaj Madsen i det 23. minut ramte den ene opstander efter et flot gennemspillet angreb.

I anden halvleg skete der ikke noget nævneværdigt før mod kampens slutning. HB Køge var klart spilstyrende, men kom aldrig frem til noget som kunne true det nordjyske mål.

Efter et par pæne tilbud fik AaB scoret det for dem forløsende mål med fire minutter igen. Indskiftede Rolf Kusk slap alene igennem og blev fældet af HB Køge keeperen Morten H. Jensen. Nicklas Helenius scorede sikkert på fodboldspillets største chance.

I kampens tredje tillægsminut havde Simon Richter en stor chance for at udligne, men han fik ikkeram på bolden, der i stedet gik til hjørnespark som man ikke fik udbytte ud af før kampens suveræne dommer, Claus Bo Larsen fløjtede kampen af.

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment