HB Køge satte Brønshøj til vægs (WebTV)

Svanerne fra HB Køge satte lørdag eftermiddag reelt Brønshøj ud af oprykningskampen. Dette skete med en udebanesejr på hele 3-0 til HB Køge, der nu avancerer til 6. pladsen i første division.

Brønshøj var i efteråret med helt fremme i oprykningskampen i landets næstbedste række, men efter 4 kampe i foråret har Bo Henriksens tropper endnu ikke formået at hive en sejr i land.
Derfor var det tvingende nødvendigt for Brønshøj at sejre mod gæsterne fra HB Køge, såfremt hvepsene ikke helt skulle tabe kontakten til topstriden i 1. Division.

Det blev en første halvleg uden de helt store højdepunkter og også helt uden scoringer.
Godt 10 minutter inde i 2. halvleg tog HB Køges Jeppe Kjær dog hul på målscoringen, da han tog chancen med et langskud mod Brønshøjs mål. Skuddet blev rettet af undervejs og snød Kim Drejs i hjemmeholdets mål, og så stod det 0-1 til HB Køge.

Tyve minutter senere (et kvarter før tid) blev det så 0-2 til HB Køge, da Anders Kaagh tæt under mål kunne sætte hovedet på bolden og øge føringen med sin første forårsscoring.

2-0 blev i kampens døende minutter til 3-0, da Jeppe Kjær udnyttede et straffespark begået mod ham selv. Fortjent sejr og en flot udebaneskalp til HB Køge mod et af rækkens bedste hjemmehold.

“Vi vidste allerede inden kampen, at det ville blive tæt, så det handlede om at have marginalerne med sig. Det havde vi ved første scoring, hvor bolden rammer en af deres og går i mål”, udtalte HB Køges Cheftræner Per Frandsen efter kampen.

Per Frandsen fortsætter:
“Efter målet synes jeg, at vi styrer det. Vi vidste, at der ville komme kontrachancer, og vi er stærke i omstillingerne. Det er små detaljer der afgør fodboldkampe, og vi havde stolpe-ind i dag”, afslutter Cheftræneren for HB Køge.

HB Køge spiller næste kamp allerede på onsdag kl. 18:30, hvor FC Hjørring besøger SEAS-NVE Park i Herfølge.

 

WebTV:
Bo Storm og Søren Henriksen var glade for 3-0 sejren i Brønshøj. Hør deres reaktioner på sejren, der var HB Køges anden i træk i HB Køges eget WebTV klip.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier