HB Køge satte Brønshøj til vægs (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 1 0

Svanerne fra HB Køge satte lørdag eftermiddag reelt Brønshøj ud af oprykningskampen. Dette skete med en udebanesejr på hele 3-0 til HB Køge, der nu avancerer til 6. pladsen i første division.

Brønshøj var i efteråret med helt fremme i oprykningskampen i landets næstbedste række, men efter 4 kampe i foråret har Bo Henriksens tropper endnu ikke formået at hive en sejr i land.
Derfor var det tvingende nødvendigt for Brønshøj at sejre mod gæsterne fra HB Køge, såfremt hvepsene ikke helt skulle tabe kontakten til topstriden i 1. Division.

Det blev en første halvleg uden de helt store højdepunkter og også helt uden scoringer.
Godt 10 minutter inde i 2. halvleg tog HB Køges Jeppe Kjær dog hul på målscoringen, da han tog chancen med et langskud mod Brønshøjs mål. Skuddet blev rettet af undervejs og snød Kim Drejs i hjemmeholdets mål, og så stod det 0-1 til HB Køge.

Tyve minutter senere (et kvarter før tid) blev det så 0-2 til HB Køge, da Anders Kaagh tæt under mål kunne sætte hovedet på bolden og øge føringen med sin første forårsscoring.

2-0 blev i kampens døende minutter til 3-0, da Jeppe Kjær udnyttede et straffespark begået mod ham selv. Fortjent sejr og en flot udebaneskalp til HB Køge mod et af rækkens bedste hjemmehold.

“Vi vidste allerede inden kampen, at det ville blive tæt, så det handlede om at have marginalerne med sig. Det havde vi ved første scoring, hvor bolden rammer en af deres og går i mål”, udtalte HB Køges Cheftræner Per Frandsen efter kampen.

Per Frandsen fortsætter:
“Efter målet synes jeg, at vi styrer det. Vi vidste, at der ville komme kontrachancer, og vi er stærke i omstillingerne. Det er små detaljer der afgør fodboldkampe, og vi havde stolpe-ind i dag”, afslutter Cheftræneren for HB Køge.

HB Køge spiller næste kamp allerede på onsdag kl. 18:30, hvor FC Hjørring besøger SEAS-NVE Park i Herfølge.

 

WebTV:
Bo Storm og Søren Henriksen var glade for 3-0 sejren i Brønshøj. Hør deres reaktioner på sejren, der var HB Køges anden i træk i HB Køges eget WebTV klip.

 

Related Articles

Add Comment