HB Køge satte sejr over styr mod Lyngby

Category: Senior - Elite 1 0

Foråret er bestemt ikke startet som håbet hos HB Køge. Torsdag blev det igen til nederlag for svanerne, der endnu ikke har fået point i 2013. Denne gang var det Lyngby, der nappede alle tre point.

HB Køge fik ellers en fin start og var i front i opgøret på et mål scoret af Marc Rochester efter 18 minutters spil. En stilling, der holdt halvlegen ud.

Udligningen fik Lyngby midtvejs i 2. halvleg, hvor David Boysen lagde bolden til rette for netop indskiftede Ayoub Sørensen, der fra venstre side af feltet knaldede den over i modsatte hjørne til 1-1.

Kampens sidste mål blev scoret af HB Køge kaptajn Morten Karlsen. Men det var ikke et mål, der gav anledning til jubel hos svanerne. Morten Karlsen fik nemlig headet bolden i eget net, og sikrede dermed Lyngby sejren på 2-1.

Med sejren holder Lyngby liv i håbet om at spille med om oprykning til superligaen. En drøm som HB Køge også delte for et par uger siden, men med forårets start virker dette nu yderst urealistisk. Istedet har HB Køge nu blot 4 point forsping ned til AB, der er på nedrykningspladserne til 2. Division.
Netop AB møder HB Køge i næste kamp, der således bliver årets første hjemmekamp. En kamp, der nu er yderst vigtig at få alle 3 point i, hvis ikke HB Køge skal sætte kursen mod 2. Division istedet.

Related Articles

Add Comment