HB Køge sejrede hos topholdet i Horsens

HB Køge rejste sig flot efter skuffelsen mod Hobro og tog til Horsens og vandt 3-1 på to mål af Anders Kaagh og et enkelt af Jeppe Kjær.

Det er ved at udvikle sig til en god vane for HB Køge at tage til Jylland og spille med Superliganedrykkere. Først blev Silkeborg slået på egen bane og torsdag aften (17. Oktober) måtte AC Horsens duknakket forlade banen efter at være nedkæmpet af et fantastisk fightende HB Køge hold.

HB Køge havde vundet de to seneste opgør mod AC Horsens og det var da også jyderne der kom bedst ud til kampen. Allerede efter 10 minutter fik et indlæg fra venstre lov til at passere det meste af HB Køge forsvaret til en helt fri Troels Kløve der nemt kunne udplacere Frederik Due.

Det slog nu ikke HB Køge spillerne ud og langsomt fik de sig ædt ind i kampen. Det var stenhårdt arbejde fra sjællændernes side og der var kamp om hver millimieter på banen. Efter 26 minutter spiller Jeppe Kjær elegant Philip Zinckernagel fri i venstre side af feltet, men han overplacerer sin afslutning der ruller forbi fjerneste stolpe. Men det var blot et forvarsel for HB Køge trykkede på nu. Tre minutter senere afleverer Simon Richter fra højre ind foran feltet hvor Jeppe Kjær springer over og den fortsætter til Anders Kaagh der flugter den fladt utageligt for målmand Heinze i nettet. En fortjent udligning.

Minuttet efter banker AC Horsens bolden på undersiden af overliggeren og i spil. Kampen havde fundet sin nerve nu. Det blev dog ikke til flere scoringer i første halvleg selvom HB Køge pressede mest på.

Målet kom til gengæld efter 22 sekunder af anden halvleg. Forsvaret hos AC Horsens var slet ikke på plads da HB Køge broderede sig igennem i højre side. Jeppe Kjær får bolden ved baglinien og finder Anders Kaagh der igen banker den i kassen lige udenfor det lille felt.

Men det var ikke nok for HB Køge. Seks minutter senere overtager Jeppe Kjær bolden udenfor feltet og med sin imponerende hurtighed med bolden tager han nogle hurtige træk ind i feltet og får skudt forbi målmand Heinze til 1-3. HB Køge udnyttede i denne kamp de chancer de spillede sig til. Det var kynisk og professionelt.

Der blev nu presset fra AC Horsens side, men HB Køge forsvaret stod fantastisk godt. De fik ikke rigtig spillet sig frem til nogle store chancer. Der var enkelte frispark som kunne være blevet farlige. Efterhånden fik man den fornemmelse at AC Horsens kunne spille hele aftenen og alligevel ikke får scoret.

HB Køge kunne have lukket kampen definitivt ved Jeppe Kjærs forsøg efter 88 minutter da ha fangede bolden på mellemhånd mellem en forsvarsspiller og målmanden, men desværre sejlede hans afslutning en meter forbi stolpen.

Det var en flot og helt fortjent sejr til HB Køge der først spiller sin næste kamp søndag den 27. oktober hjemme mod AB.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier