HB Køge sejrede hos topholdet i Horsens

Category: Senior - Elite 2 0

HB Køge rejste sig flot efter skuffelsen mod Hobro og tog til Horsens og vandt 3-1 på to mål af Anders Kaagh og et enkelt af Jeppe Kjær.

Det er ved at udvikle sig til en god vane for HB Køge at tage til Jylland og spille med Superliganedrykkere. Først blev Silkeborg slået på egen bane og torsdag aften (17. Oktober) måtte AC Horsens duknakket forlade banen efter at være nedkæmpet af et fantastisk fightende HB Køge hold.

HB Køge havde vundet de to seneste opgør mod AC Horsens og det var da også jyderne der kom bedst ud til kampen. Allerede efter 10 minutter fik et indlæg fra venstre lov til at passere det meste af HB Køge forsvaret til en helt fri Troels Kløve der nemt kunne udplacere Frederik Due.

Det slog nu ikke HB Køge spillerne ud og langsomt fik de sig ædt ind i kampen. Det var stenhårdt arbejde fra sjællændernes side og der var kamp om hver millimieter på banen. Efter 26 minutter spiller Jeppe Kjær elegant Philip Zinckernagel fri i venstre side af feltet, men han overplacerer sin afslutning der ruller forbi fjerneste stolpe. Men det var blot et forvarsel for HB Køge trykkede på nu. Tre minutter senere afleverer Simon Richter fra højre ind foran feltet hvor Jeppe Kjær springer over og den fortsætter til Anders Kaagh der flugter den fladt utageligt for målmand Heinze i nettet. En fortjent udligning.

Minuttet efter banker AC Horsens bolden på undersiden af overliggeren og i spil. Kampen havde fundet sin nerve nu. Det blev dog ikke til flere scoringer i første halvleg selvom HB Køge pressede mest på.

Målet kom til gengæld efter 22 sekunder af anden halvleg. Forsvaret hos AC Horsens var slet ikke på plads da HB Køge broderede sig igennem i højre side. Jeppe Kjær får bolden ved baglinien og finder Anders Kaagh der igen banker den i kassen lige udenfor det lille felt.

Men det var ikke nok for HB Køge. Seks minutter senere overtager Jeppe Kjær bolden udenfor feltet og med sin imponerende hurtighed med bolden tager han nogle hurtige træk ind i feltet og får skudt forbi målmand Heinze til 1-3. HB Køge udnyttede i denne kamp de chancer de spillede sig til. Det var kynisk og professionelt.

Der blev nu presset fra AC Horsens side, men HB Køge forsvaret stod fantastisk godt. De fik ikke rigtig spillet sig frem til nogle store chancer. Der var enkelte frispark som kunne være blevet farlige. Efterhånden fik man den fornemmelse at AC Horsens kunne spille hele aftenen og alligevel ikke får scoret.

HB Køge kunne have lukket kampen definitivt ved Jeppe Kjærs forsøg efter 88 minutter da ha fangede bolden på mellemhånd mellem en forsvarsspiller og målmanden, men desværre sejlede hans afslutning en meter forbi stolpen.

Det var en flot og helt fortjent sejr til HB Køge der først spiller sin næste kamp søndag den 27. oktober hjemme mod AB.

Related Articles

Add Comment