HB Køge skriver med U/17-landsholdsspiller

Category: Ungdom - Elite 16 0

HB Køges unge U/17-forsvarer Ahmad Jamal El-Sayed har skrevet en under på en kontrakt der holder ham i HB Køge frem til 2015.

Ahmad Jamal El-Sayed er en hårdtarbejdende back, der er samtidig med de defensive pligter er god til at komme med frem og udgøre en trussel i offensiven. Senest scorede han et flot mål fra distancen da U/17-holdet i weekenden mødte Silkeborg. Forsvareren står noteret for tre kampe på det danske U/17-landshold, der alle er kommet på CV’et i dette efterår.

“Vi er glade for at Ahmad har skrevet under med os. Her han kan få optimale betingelser for sin videre udvikling – der er gode trænere og spillere omkring ham, og han bliver hele tiden matchet på et godt niveau”, siger sportsdirektør Per Rud, der er sikker på, at Ahmad har hvad der skal til for at gå hele vejen.

Også hovedpersonen selv er naturligvis glad for at have skrevet under på kontrakten med barndomsklubben.

“Jeg har altid spillet her i klubben og elsker at være her. Jeg er naturligvis meget stolt og ved godt at kontrakt og landsholdsudtagelse forpligter, men jeg glæder mig bare hver dag til at komme til træning og blive bedre”, sagde Ahmad Jamal El-Sayed i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

 

Kilde: HBKoge.dk

 


Related Articles

Add Comment