HB Køge slog superliga oprykkerne

Category: Senior - Elite 0 0

Viborgs oprykkere blev nedspillet i første halvleg, da HB Køge hjemme slog de grønblusede.

arkivfoto

Viborg sikrede i sidste weekend oprykning til Superligaen, og i fredags skulle de grønblusede så ud i sæsonens sidste kamp. Den blev spillet i Herfølge, hvor HB Køge tog imod.

Hjemmeholdet satte sig fra start på opgøret, uden Viborg så ud til at ville gøre meget til det. Gæsterne virkede sløve og tømmermændsramte, så det var ganske fortjent, at HB Køge bragte sig i front.

Det skete midt i første halvleg, hvor Jeppe Kjær efter et fikst træk sendte bolden fladt ind ved fjerneste stolpe. Kort efter blev det også 2-0, da Bo Storm halvflugtede en fin Thobias Ndungu-aflevering i nettet.

I pausen blev der snakket med store bogstaver af Viborg-træner Ove Christensen, og det så delvist ud til at hjælpe. Gæsterne kom i hvert fald bedre med, men der måtte en tilfældighed til, før reduceringen kom.

Mike Mortensen fik ikke sparket bolden væk, og så kunne Kevin Mensah snuppe læderet og fint sparke den ind ved fjerneste stolpe. Herefter havde Viborg flere fine forsøg, men både Danilo Arietta og Simon Nagel sparkede snert forbi.

Viborg formåede ikke at få scoret, så deres stime på 19 kampe uden nederlag blev bragt til en ende. Sejren betyder at HB Køge rykker op på femtepladsen, et enkelt point foran FC Fredericia.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment