HB Køge sluttede med nederlag i Vejle

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge og Vejle Boldklub Kolding sluttede mandag sæsonen af på Vejle Stadion, hvor hjemmeholdet udnyttede en skidt første halvleg fra HB Køges side til at bringe sig afgørende foran.

Sæsonen 2012/2013 har været skuffende for HB Køge, der var udset til at skulle kæmpe med om oprykningspladserne til Superligaen. Kun i få kampe har Svanerne udvist det niveau, der skal til for at være med i toppen af næstbedste række, og netop derfor har HB Køge heller aldrig for alvor bejlet til adgangsbilleterne til Superligaen i denne sæson.

Sæsonens sidste kamp, der blev spillet i Vejle, var ingen undtagelse på en halvsløj HB Køge sæson. En særdeles skidt første halvleg, gav Vejle et forspring på 2-0 inden pausen, og trods en bedre indsats (den kunne også dårligt blive værre) i sidste halvdel af kampen, så kunne HB Køge ikke hente dette forspring. Kampen sluttede 2-0 til Vejle, og HB Køge spillerne må holde sommerferie med lidt dårlig samvittighed efter en utilstræklig indsats i sæsonens sidste bedrift.

HB Køges cheftræner Per Frandsen var da også langt fra tilfreds med sine spilleres indsats i første halvleg af mandagens kamp i Vejle:

“Vi spiller en katastofal første halvleg, og er slet ikke klar. Der er alt for mange, der allerede er gået på ferie. Efter pausen har vi alt spillet, men der er det for sent. Jeg var nødt til at give dem en skideballe i pausen for at vække dem lidt op. Jeg sagde til dem, at vi aldrig må gå ned på det niveau vi var før pausen rent indstillingsmæssigt”, udtalte Per Frandsen efter opgøret ifølge HB Køges hjemmeside.

Related Articles

Add Comment