HB Køge starter sæsonen på kunstgræs i Hobro

Category: Senior - Elite 3 0

Sne og frost i banen udsatte HB Køges forårspremiere mod FC Hjørring, der skulle have været afviklet i forgange weekend på hjemmebanen i Herfølge. Det er noget man ærgrer sig over i HB Køge.

“Det er pokkers ærgerligt, at vi for første gang i HB Køges historie er blevet nødsaget til at aflyse en kamp, men baneforholdene er bare ikke til fodbold endnu“, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud, der dog med sikkerhed kan se frem til at få foråret sat igang i denne uge.

Skærtorsdag den 28. marts kl. 15.00 spiller HB Køge nemlig på udebane mod Hobro, og den kamp bliver med sikkerhed gennemført. Kampen er nemlig allerede nu blevet flyttet fra Hobros normale hjemmebane på DS Arena til i stedet at skulle spilles på klubbens kunstgræsbane.

Den beslutning er man tilfredse med i HB Køge, hvor spillerne efter en lang opstart tripper for at komme igang med at spille om point igen.

“Alle i klubben glæder sig enormt til at komme igang med turneringen igen, og derfor er det glædeligt, at kampen mod Hobro i  denne uge nu med sikkerhed bliver afviklet. Vi havde naturligvis helst spillet på græs, men når vejret arter sig som det gør, så kan vi leve med, at kampen i stedet bliver spillet på kunstgræs”, lyder det fra Sportsdirektøren i HB Køge.

 

Kilde: HB Køge

 

Related Articles

Add Comment