HB Køge tabte i overtiden

Category: Senior - Elite 1 0

AB kom tidligt foran i hjemmekampen mod HB Køge i 1. division. Gæsteren svarede dog hurtigt igen, og det lignede længe uafgjort, inden Jonas Henriksen i kampens overtid afgjorde kampen til AB’s fordel med et flot mål.

HB Køge har vist god form på det seneste i 1. division, og fredag aften gjaldt det opgøret på udebane mod AB. AB fik en drømmestart i kampen, da Kristian Uth scorede til 1-0 efter blot fem minutter.

Der skulle dog ikke gå mere end fem minutter yderligere, før HB Køge havde bragt balance i regnskabet, efter Anders Kaagh fik udlignet med en teknisk flot afslutning.

1-1 var også stillingen i pausen, men ganske generelt var der i begge halvlege godt med chancer, hvor især gæsterne og Anders Kaagh stod for de fleste tilbud.

Mod slutningen af kampen pressede HB Køge på for en afgørelse af kampen, og den kom da også, men noget overraskende var det AB, som løb med sejren. Jonas Henriksen trykkede således af fra distancen i kampens overtid, og bolden strøg helt op i det ene målhjørne til kampens resultat 2-1.

Related Articles

Add Comment