HB Køge tanker selvtillid i Pokalen

Category: Senior - Elite 2 0

Hvad der endnu ikke er lykkedes i 1. Division efter sommerpausen for HB Køge, kom så ganske overbevisende i Pokalturneringen, hvor Nakskov måtte lægge ryg til et rekordstort nederlag på hele 9-0.

Tommy Møller Nielsens tropper har ellers haft mere end almindeligt svært ved at finde vejen til netmaskerne i den nye sæson, og til trods for at Sportschef Per Rud har været ude i medierne og fastslå at målsætningen er hurtig tilbagevenden til Superliga’en, så ligger HB Køge pt tættere på en nedrykning til 2. Division, netop på grund af måltørken.
Men mod Danmarksserieholdet fra Nakskov i Pokalturneringen fik Svanerne ellers hul på bylden for alvor, og så stod hele holdet nærmest i kø for at sætte målene i kassen.
Hele 9-0 blev det til mod stakkels Nakskov, der på egen bane måtte lægge ryg til det rekord store pokal-nederlag.
Mon ikke Per Rud og co gerne ville give ‘en halv arm’ for at få den målscore overført til ligaen? Man kan dog håbe på at den fornyede selvtillid tages med på banen ved søndagens kamp mod FC Vestsjælland. En kamp som HB Køge har brug for at vinde.

Rekorden holdt kun et døgn
Allerede dagen efter HB Køge’s rekordsejr i Nakskov, så slog VB Kolding denne rekord. Dette skete ligeledes i et Pokalopgør mod Ubberud IF fra den Jydske serie 1. Her endte opgøret med cifrene 0-13 i VB Koldings favør.

Related Articles

Add Comment