HB Køge U/17 fik et knebent nederlag

Lørdag eftermiddag var HB Køge en tur på besøg i Brøndby, og i den kamp fik HB Køge en rigtig god start og fik lagt et godt tryk på hjemmeholdet. Der var mange flotte kombinationer og holdet virkede fulde af spillelyst og energi.

Det kneb dog lidt, når man nåede til Brøndbys felt, hvor der blev smidt mange gode muligheder væk.

Malte Sjørslev havde en stor chance, da han laver et godt indløb i feltet, men sender bolden lige ved siden af Brøndbys mål. Bedst som man troede at HB Køge drengene snart kunne få udbytte af deres spil, fik Brøndby dog scoret til 1-0 på en solotur. Stillingen holdt til pausen.

2. halvleg blev en gentagelse af første halvleg, da HB Køge styrede spillet, men ikke rigtig formåede at blive helt farlige. Det gjorde Brøndby dog heller ikke, da HB Køges forsvar endnu en gang spillede en flot kamp. Den ene store chance, som HB Køge drengene fik, blev ødelagt da en Brøndbyspiller hev U/17 Liga-debutanten Marcus Wager til jorden på hvad der ellers ville have været en friløber mod Brøndbys keeper.

Rødt kort til Brøndbyspilleren, og de sidste ti minutter spillede HB Køge med en mand i overtal. HB Køge lagde et ekstra tryk på Brøndbyfeltet, men Brøndbyspillerne holdt stand og kampen endte 1-0.

“Der var så mange ting, som virkede idag, at det selvfølgelig er ærgeligt, at vi nu står og har tabt kampen. Vi møder et af Danmarks bedste ungdomshold med mange dygtige individualister, og jeg synes faktisk vi dominerer kampen på mange områder, men må også endnu engang erkende at fodbold drejer sig om at score mål, og det var vi ikke dygtige nok til.. heller ikke til at skabe de chancer, som målene skal laves på. Men rigtig mange positive takter vi kan arbejde videre med”, fortæller Carit Falch, træner for U/17-holdet.

Kilde: hbkoge.dk

 


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier