HB Køge U/17 fik et knebent nederlag

Category: Ungdom - Elite 1 0

Lørdag eftermiddag var HB Køge en tur på besøg i Brøndby, og i den kamp fik HB Køge en rigtig god start og fik lagt et godt tryk på hjemmeholdet. Der var mange flotte kombinationer og holdet virkede fulde af spillelyst og energi.

Det kneb dog lidt, når man nåede til Brøndbys felt, hvor der blev smidt mange gode muligheder væk.

Malte Sjørslev havde en stor chance, da han laver et godt indløb i feltet, men sender bolden lige ved siden af Brøndbys mål. Bedst som man troede at HB Køge drengene snart kunne få udbytte af deres spil, fik Brøndby dog scoret til 1-0 på en solotur. Stillingen holdt til pausen.

2. halvleg blev en gentagelse af første halvleg, da HB Køge styrede spillet, men ikke rigtig formåede at blive helt farlige. Det gjorde Brøndby dog heller ikke, da HB Køges forsvar endnu en gang spillede en flot kamp. Den ene store chance, som HB Køge drengene fik, blev ødelagt da en Brøndbyspiller hev U/17 Liga-debutanten Marcus Wager til jorden på hvad der ellers ville have været en friløber mod Brøndbys keeper.

Rødt kort til Brøndbyspilleren, og de sidste ti minutter spillede HB Køge med en mand i overtal. HB Køge lagde et ekstra tryk på Brøndbyfeltet, men Brøndbyspillerne holdt stand og kampen endte 1-0.

“Der var så mange ting, som virkede idag, at det selvfølgelig er ærgeligt, at vi nu står og har tabt kampen. Vi møder et af Danmarks bedste ungdomshold med mange dygtige individualister, og jeg synes faktisk vi dominerer kampen på mange områder, men må også endnu engang erkende at fodbold drejer sig om at score mål, og det var vi ikke dygtige nok til.. heller ikke til at skabe de chancer, som målene skal laves på. Men rigtig mange positive takter vi kan arbejde videre med”, fortæller Carit Falch, træner for U/17-holdet.

Kilde: hbkoge.dk

 


Related Articles

Add Comment