HB Køge U/19 fik sejr i årets sidste kamp

arkivfoto

Det var revanchens time, da U/19 lørdag formiddag tog imod FC Roskilde på den nyanlagte kunststofbane, i hvad der var drengenes sidste turneringskamp i kalenderåret 2012.

En ganske fortjent 3-1 sejr kom i hus, hvilket betyder, at HB Køge overvintrer som rækkens førerhold.

HB Køge gik ind til kampen i vanlig bold besiddende stil mod et FC Roskilde hold, der som ventet kom til Herfølge med en god og meget disciplineret organisation. En organisation, der skulle brydes op ved simple midler; ro i hovederne, kloge beslutninger og væsentligst af alt en stor portion tålmodighed – gameplanen var klar! Og den virkede fra kampens start; de første 25 min. var præget af til tider flot spil og et meget dominerende HB Køge hold.

I sidste del af 1. halvleg mister HB Køge dog lidt momentum og FC Roskilde kommer klart bedre med. Det forhindrer dog ikke Michael Andersen i at bringe hjemmeholdet foran 1-0 på et veludført skud fra distancen kun få sekunder før pausefløjtet.

2. halvleg forsat lidt som 1. halvleg sluttede. FC Roskilde var for så vidt fint med, dog lignede det mere end udbygning af føringen end en udligning. Og der gik da heller ikke længe før indskiftet Lasse Højer, efter en fik aktion på højrekanten, slap igennem og blev nedlagt i feltet. Angrebsmakker, Oliver Jørgensen, eksekverede fra ellevemeterpletten. 2-0 til HB Køge.

Endnu en indskifter skulle vise sig at sætte et afgørende afsæt små 10 minutter før slutfløjt. Simon Larsen var manden, der cementerede sejren efter en flot dribletur og et endnu flottere lop indover en fremstormende og prisgivet FC Roskilde keeper. 3-0 og kampen var definitivt lukket på dette tidspunkt.

Til sidst i kampen får FC Roskilde dog reduceret på et lidt heldigt mål. Et indlæg mod bagerste stolpe bliver headet på overliggeren og lander efter lidt klumpspil for fødderne af en FC Roskilde spiller, der sendte bolden i mål. Sejren var ikke i fare, men en ærgerlig slutning på en ellers suveræn forsvarskamp, hvor keeper, Mathias Marcussen, og de to stoppere, Jesper Hald og Daniel Arrocha, ellers spillede på et højt niveau og set over hele kampen stort set intet gav væk.

En dum scoring imod til trods, var der stor glæde i omklædningsrummet efter kampen. Endnu tre vigtige point kom på kontoen og dermed en konsolidering af HB Køges placering som absolut tophold i U/19 1. division.

“Det glæder mig, at vi igen vinder og nu er ubesejret i seks kampe. Selvom vi i trænerteamet ikke var ubetinget tilfredse efter kampen – vi træffer indimellem nogle forkerte beslutninger, mangler bevægelse og laver tekniske fejl, så må man bare alligevel konstatere, at vi er svære at spille imod. Vi giver ikke meget væk bag til og skaber de chancer, der skal til for at vinde en sådan fodboldkamp. Vi går på ferie med et godt resultat og prædikatet som rækkens tophold. Det giver helt sikkert inspiration til en kommende kold, lang og ikke mindst hård opstartsperiode i januar/februar måned – vi glæder os allerede til næste halv sæson, hvor vi forhåbentlig kan gøre arbejdet færdig og indfri målsætningen om at ende i den absolutte top af divisionen”, udtaler assistenttræner Frederik Birk til HBKoge.dk

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier