HB Køge U/19 tabte i Hvidovre

Category: Ungdom - Elite 8 0

HB Køges U/19-mandskab var i weekenden i kamp mod formstærke Hvidovre, der er startet forårssæsonen med tre sejre på stribe, så HBK-mandskabet var på forhånd advaret om, at det var et godt hold der stod klar på modsatte banehalvdel.

 

Første halvleg var en lige affære, hvor spillet bølgede lidt frem og tilbage, men det var også en halvleg, hvor der fra HB Køges side blev lavet en række fejl både offensivt og defensivt, og en af de fejl udnyttede Hvidovre til at bringe sig på 1-0 kort før pausen.

 

“I pausen snakker vi om, at vi skal investere mere end vi gjorde i første halvleg, og at vi skal vise, at vi vil “dø med støvlerne på”. Desværre mangler der noget hele vejen rundt i dag, og så ender det hele med at vi taber 0-2″, fortæller træner Lars Feist til HBKoge.dk og fortsætter.

“Vi har tidligere leveret mange gode kampe i denne sæson, men jeg må sige, at vi ikke kan være indsatsen i dag bekendt. Vi mangler ganske enkelt det mest fundamentale i dag – viljen til at vinde. Det mest positive i det her er, at vi allerede spiller igen onsdag, så vi hurtigt kan få mulighed for at revanchere os – og det tror jeg også spillerne er helt klar på”, slår Feist fast.

Kilde: hb.dk

Related Articles

Add Comment