HB Køge vil have A-licens

Category: Klubber, Senior - Elite 1 0

Julen nærmer sig, og selv om spillere, trænere, ledere og sundedssektoren er sendt på juleferie, arbejdes der fortsat ufortrødent videre i administrationen i HB Køge.

Adm. direktør Søren Colding og Jesper Lenskjold i salg og marketing arbejder med forlængelser og fornyelser i NETVÆRKET bag HB Køge – og der er positive meldinger om stor opbakning til arbejdet i HB Køge.

På den sportslige side er der siden sidste kamp blevet set masser af fodboldkampe – både i U/17 og U/19 Ligaen, Superligaen og i udlandet, ligesom der har været tid til at studere et hav af DVD’er med spillere.

“Markedet er fuldstændig vanvittigt med spillere, der byder sig til. Vi kigger konstant efter forstærkninger, men pt. har vi en målsætning om at vi skal flytte os fra B- til A-licens i DBU-regi. Vi mangler simpelthen så lidt i den sammenhæng, at vi har valgt at prioritere dette frem mod licenstildelingen i marts måned. Senest har vi hentet Kristoffer Borslund i Brøndby til U/19 Divisionsholdet, der fører rækken, og som vi så gerne vil have i U/19 Ligaen efter sommerferien”, siger sportsdirektør Per Rud til HB Køges hjemmeside.

Med Betsafe Liga-mandskabet sluttede HB Køge af med at være suverænt det stærkeste mandskab i årets sidste ni runder, men da holdet samtidigt havde startet som rækkens ringeste mandskab, må klubben acceptere placeringen som nr. syv, men stadig med toppen indenfor rækkevidde, og med stor afstand til bunden.

“Jeg må tage hatten af for spillertruppen, trænerstaben og ikke mindst bestyrelsen. Alle parter har arbejdet sammen i en hård tid – og det er altså den eneste måde at opnå resultater på”, siger Per Rud.

HB Køge har ageret med kontraktforlængelser af en af holdets allerstørste profiler, Marcel Rømer. Også Thobias Ndungu har forlænget. Den unge venstreback har imponeret siden skiftet fra F.C. Københavns talenthold. Endelig er forlængelser af Nigel Marples, Andreas Baes og Justice John Erhenede tæt på. Disse tre spillere har udløb ved årsskiftet, men har udtrykt stor vilje til at blive i klubben, og interessen er gensidig.

Anders Nielsen er kommet til fra FC Roskilde. En hurtig, fysisk stærk spiller der også god på bolden.

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment