HB Køge ydmygede OB

Med en fortjent 4-2-sejr på udebane forværrede Superligaens bundprop, HB Køge, OB’s krise. Især i den sidste halve time gik det helt galt for hjemmeholdet.

Kriseramte OB skulle forsøge at komme tilbage på vindersporet mod HB Køge, der imidlertid har vist glimrende spillemæssige takter i foråret trods en status som bundprop i Superligaen.

HB Køges største profil, Nicolaj Madsen, fortsatte de flotte takter, da han med et genialt træk driblede sig fri, og alene med Mads Toppel var Madsen sikkerheden selv, og så scorede han køligt sit sjette sæsonmål til 0-1 efter ca. 15 minutters spil.

OB’s pressede cheftræner, Henrik Clausen, havde inden kampen efterlyst energi og power hos sine spillere. Fynboerne forsøgte at gå ind i masser af dueller med gæsterne, der imidlertid bed godt fra sig og holdt hjemmeholdet fra fadet i resten af halvlegen.

Først udligning, så totalt fynsk kolaps 

OB kom bedre u til 2. halvlegs start. Andreas Johansson fik for meget plads til at føre bolden frem. Pladsen udnyttede den rutinerede svensker til at spille Bashkim Kadrii fri i feltet, og så var der balance i regnskabet. Det mål burde give OB tro på tingene, så derfor det var ganske overraskende, at sidste sæsons sølvvindere kollapsede helt og aldeles i den sidste halve time.

Først kunne Marc Rochester, der lige var kommet på banen i stedet for Martin Christensen, tage bolden med videre med brystkassen og score bag Toppel, og i det 62. minut blev det så endnu bedre for de undertippede gæster og langt værre for det pressede OB-mandskab.

Lee Rochester satte Adeola Runsewe op, og så kunne den livlige nigerianer knalde bolden i nettet til 3-1 med et skud i det lange hjørne. OB-fansene luftede flere gange undervejs deres utilfredshed med tingene tilstand, og pibekoncerten blev rigtig stor, da Clausen besluttede sig for at skifte Kalilou Traoré ud.

OB’s defensive organisation blev ikke bedre, som kampen nærmede sig sin afslutning, og med et lille kvarter igen blev ydmygelsen total. Efter et par uheldige forsvarsaktioner kunne Runsewe afslutte på Toppel, hvis retur røg ud til 17-årige Lee Rochester, der tæt under mål kunne gøre det til 4-1.

Hjemmeholdet fik pyntet i det 83. minut, da Tore Reginiussen var gået med frem i forbindelse med en standardsituation og drejede bolden i nettet. Den scoring kunne OB dog ikke bruge til ret meget. Det hele endte med en vild 4-2 sejr til gæsterne fra HB Køge.

HB Køge har med de tre point nu 10 point op til SønderjyskE på den rigtige side af nedrykningsstregen, og gad vide om ikke, der er nogen på de kanter, der har drømme om en sensationel redningsaktion.

OB, der blot har hentet et point i foråret, kan senere i dag rykke ned på Superligaens niendeplads. I næste runde gælder det Brøndby på udebane. Tiden må vise, om Henrik Clausen også står i spidsen for OB ved den lejlighed.

Kilde: Bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier