HB Køges U19 fortsat tophold efter sejr mod Næstved

Category: Ungdom - Elite 6 0

HB Køges tophold i U19 Divisionen kom pointmæssigt godt fra start i forårssæsonen, da holdet lørdag eftermiddag vandt med 1-0 på hjemmebane over Næstved. Målet blev scoret i første halvleg af Mathias Faldborg.

 

“Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vores pres fungerer fint i flere perioder, og med let held havde vi lavet en enkelt mere”, fortalte træner Lars Feist efter kampen.

2. halvleg er i starten meget lige, men Næstved overtager gradvist mere af spillet og i de sidste 25 minutter sidder gæsterne på det meste af kampen (dog uden at få scoret) omvendt kunne og burde HB Køge nok også have lukket kampen helt på nogle af de mange kontraløb Næstveds offensiv gav plads til.

“Spillemæssigt er det en lidt blandet følelse i dag. Vi gør det OK i første halvleg, mens vi i anden halvleg falder lidt sammen. Vi glemmer vores aftaler og spiller for meget for os selv. Vi kan også godt blive skarpere i vores afslutningsspil, hvor vi flere gange har tilløb til nogle ting, der løber ud i sandet på grund af dårlige beslutninger. Omvendt er en premierekamp aldrig nem og vi fik det vi kom efter – tre point og det er trods alt det vigtigste, så det glæder vi os over”, lyder afslutningen fra Feist.

HB Køge holder med sejren stadig trit med de øvrige tophold, SønderjyskE og Silkeborg, der begge har samme pointtal som HB Køge. Lars Feist og Michael Shelley Nielsens tropper har dog en kamp i hånden i forhold til de øvrige tophold.

 

Kilde: Boldtalent.dk

Related Articles

Add Comment