HB Køges U19 fortsat tophold efter sejr mod Næstved

HB Køges tophold i U19 Divisionen kom pointmæssigt godt fra start i forårssæsonen, da holdet lørdag eftermiddag vandt med 1-0 på hjemmebane over Næstved. Målet blev scoret i første halvleg af Mathias Faldborg.

 

“Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vores pres fungerer fint i flere perioder, og med let held havde vi lavet en enkelt mere”, fortalte træner Lars Feist efter kampen.

2. halvleg er i starten meget lige, men Næstved overtager gradvist mere af spillet og i de sidste 25 minutter sidder gæsterne på det meste af kampen (dog uden at få scoret) omvendt kunne og burde HB Køge nok også have lukket kampen helt på nogle af de mange kontraløb Næstveds offensiv gav plads til.

“Spillemæssigt er det en lidt blandet følelse i dag. Vi gør det OK i første halvleg, mens vi i anden halvleg falder lidt sammen. Vi glemmer vores aftaler og spiller for meget for os selv. Vi kan også godt blive skarpere i vores afslutningsspil, hvor vi flere gange har tilløb til nogle ting, der løber ud i sandet på grund af dårlige beslutninger. Omvendt er en premierekamp aldrig nem og vi fik det vi kom efter – tre point og det er trods alt det vigtigste, så det glæder vi os over”, lyder afslutningen fra Feist.

HB Køge holder med sejren stadig trit med de øvrige tophold, SønderjyskE og Silkeborg, der begge har samme pointtal som HB Køge. Lars Feist og Michael Shelley Nielsens tropper har dog en kamp i hånden i forhold til de øvrige tophold.

 

Kilde: Boldtalent.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier