Helt slut med resultater i Sjællandsk børnefodbold

DBU Sjællands bestyrelse har besluttet at fjerne resultaterne i alle børnerækker, hvilket vil sige fra U-12 og nedefter. Ændringerne træder i kraft fra sommeren 2013.

“For at skærpe fokus på den enkelte spillers udvikling har vi valgt at kampe ikke skal resultatføres i børnefodbolden”, fastslår formanden for DBU Sjælland Kurt Bagge-Hansen.

Bestyrelsen for DBU Sjælland giver ydermere begrundelsen at der ikke spilles SM eller lignende i børnefodbolden, og der stadigvæk er fri tilmelding i alle rækker. De skjulte resultater skal være med til at holde fokus på udviklingen af den enkelte spiller frem for resultatet af den enkelte kamp. Fokus flyttes dermed fra stillingen, som stadigvæk er drivkraft for enkelte trænere, til udviklingen af den enkelte og derfor også afviklingen af kampene.

 

Resultater skal stadig indtelefoneres
Resultaterne skal indtelefoneres som de plejer, men resultaterne og stillingerne skjules fra hjemmesiden, således at det kun er DBU Sjællands administration der kan se resultaterne. Dette gør, at DBU Sjælland stadigvæk kan følge op på at kampene og fortsætte med at være sparringspartner til klubberne med hensyn til niveauinddeling. Denne ændring i resultat opgørelsen er gældende fra sæsonstarten i august 2013.

 

Ingen holdkort
I lyset af beslutningen om at fjerne resultaterne i børnefodbolden, så er det derfor heller ikke relevant at skulle udfylde holdkort.

“De sjællandske klubber slipper nu helt for holdkort i børnefodbolden, hvilke er naturligt, ligesom kampene heller ikke resultatføres”, fortæller Kurt Bagge-Hansen.

 

Kilde: DBU Sjælland

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Næstved afviste Kinesiske investorer

Næstved afviste Kinesiske investorer

To store kinesiske virksomheder har via danske agenter i to omgange indenfor det sidste halve års tid forsøgt at købe sig til magten i Næstved Boldklub. Det klare mål har i begge tilfælde været at købe sig ind i den sydsjællandske 2. divisionsklub, men selv om klubejer Peter Birk Pedersen i første omgang modtog henvendelserne

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger nye spillere til U16 Drengeholdet. Karise IK Fodbold søger drenge fra årgang 1999 der har lyst til at spille fodbold hvor det tages seriøst, men stadig har plads til det sociale, fritidsarbejde og kærester. Karise IK Fodbold tilbyder udfordrende og udviklende træning.

Nye kontrakttyper kan presse fodboldspillere til karrierestop

Nye kontrakttyper kan presse fodboldspillere til karrierestop

Nye kontrakttyper kan få fatale konserkvenser for mange fodboldspillere. En af dem, der måske må sige helt farvel til fodbolden, såfremt de nye kontrakter bliver en realitet, er HB Køge spilleren Anders Nielsen. “Jeg brænder for fodbold. Men der er grænser for, hvor dårlige forhold jeg kan spille under. En forringelse af mine vilkår, vil

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier