Helt slut med resultater i Sjællandsk børnefodbold

Category: Etik & Regler, Ungdom - Bredde 10 0

DBU Sjællands bestyrelse har besluttet at fjerne resultaterne i alle børnerækker, hvilket vil sige fra U-12 og nedefter. Ændringerne træder i kraft fra sommeren 2013.

“For at skærpe fokus på den enkelte spillers udvikling har vi valgt at kampe ikke skal resultatføres i børnefodbolden”, fastslår formanden for DBU Sjælland Kurt Bagge-Hansen.

Bestyrelsen for DBU Sjælland giver ydermere begrundelsen at der ikke spilles SM eller lignende i børnefodbolden, og der stadigvæk er fri tilmelding i alle rækker. De skjulte resultater skal være med til at holde fokus på udviklingen af den enkelte spiller frem for resultatet af den enkelte kamp. Fokus flyttes dermed fra stillingen, som stadigvæk er drivkraft for enkelte trænere, til udviklingen af den enkelte og derfor også afviklingen af kampene.

 

Resultater skal stadig indtelefoneres
Resultaterne skal indtelefoneres som de plejer, men resultaterne og stillingerne skjules fra hjemmesiden, således at det kun er DBU Sjællands administration der kan se resultaterne. Dette gør, at DBU Sjælland stadigvæk kan følge op på at kampene og fortsætte med at være sparringspartner til klubberne med hensyn til niveauinddeling. Denne ændring i resultat opgørelsen er gældende fra sæsonstarten i august 2013.

 

Ingen holdkort
I lyset af beslutningen om at fjerne resultaterne i børnefodbolden, så er det derfor heller ikke relevant at skulle udfylde holdkort.

“De sjællandske klubber slipper nu helt for holdkort i børnefodbolden, hvilke er naturligt, ligesom kampene heller ikke resultatføres”, fortæller Kurt Bagge-Hansen.

 

Kilde: DBU Sjælland

Related Articles

Add Comment