‘Henke’ Larssons tropper delte med HB Køge

Category: Senior - Elite 1 0

Landskrona, med den svenske fodboldlegende Henrik ’Henke’ Larsson ved roret, spillede lørdag 1-1 med HB Køge i en træningskamp.

 

Der var fint besøg i Køge, da svenske Landskrona lørdag kom på besøg. Svenskerne har nemlig den tidligere fodboldstjerne Henrik ’Henke’ Larsson som træner.

Kampen begyndte jævnbyrdigt, men alligevel var det HB Køge, der kunne strække armene i vejret først. Det kunne de, da de bragte sig på 1-0 efter 18 minutters spil. Lasse Kronborg spillede Bo Storm fri i dybden, der med en tværpasning spillede Fabinho fri, som sendte bolden i nettaget til dansk 1-0 føring.

Køge satte sig for en stund på kampen efter deres føringsmål, men efter pausen kom ’Henkes’ mandskab bedre med og tvang målmand Morten H. Jensen ud i et par gode redninger.

Godt nok kom Landskrona bedre med i kampen, men alligevel var det Thomas G. Christensen, der var tæt på at lukke kampen med en 2-0 scoring. Men bolden strøg forbi målet.

I stedet var det så svenskerne, der med ni minutter tilbage af kampen bragte balance i regnskabet. 1-1 blev også kampens resultat.

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment